ye-logo.v1.2

Розвивати економіку та торгівлю в Україні буде економіст з Летичівського району

Політика 2893
Фото: unian.net

Проте поки лише з приставкою “виконуючий обов'язки”.

2 вересня Верховна рада звільнила міністра економічного розвитку та торгівлі України Павла Шеремету. Тому наступного дня Кабінет міністрів назначив нового міністра цього відомства — Анатолія Максюту. Наразі він є тимчасово виконуючим обов'язки міністра економічного розвитку та торгівлі.

Про це розповів міністр Кабінету міністрів Остап Семерак. Посадовець назвав таке рішення технічним, адже після заяви про відставку міністра економічного розвитку та торгівлі Павла Шеремети Анатолій Максюта (перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України, - прим.авт.) фактичного виконував його обов'язки, у тому числі був присутнім на засіданнях Кабміну і проводив брифінги для ЗМІ, - повідомляють “Українські новини”.

Довідка
Максюта Анатолій Аркадійович народився 15 червня 1963 року у селі Козачки Летичівського району. У 1984 році закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут (спеціальність — «Фінанси і кредит», кваліфікація «Економіст»). У 1994 році — Інститут державного управління і самоврядування при Кабінеті Міністрів України за спеціальністю «Державне управління», кваліфікація «Магістр державного управління».
З 1994 року по 2003 рік на службі в уряді: від місцевих управлінь Міністерства фінансів - начальник відділу з питань територіальних бюджетів до Державного секретаря. Далі Максюта був радником у президента Леоніда Кучми.
З лютого по грудень 2005 року - перший заступник Міністра фінансів України Віктора Пинзеника.
З грудня 2005 по березень 2007 рр. - Перший заступник Міністра економіки України - Сергія Терьохіна, Арсенія Яценюка, Володимира Макухи.
З січня 2008 року - перший заступник Міністра економіки України Богдана Данилишина.
З березня по грудень 2010-го - перший заступник Міністра економіки України Василя Цушка.
З грудня 2010 по червень 2011 року - заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Андрія Клюєва.
2011-2012 — радник Президента України. Керівник Головного управління з питань реформування соціальної сфери Адміністрації Президента.
З 5 квітня 2012 — перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України.
З 27 вересня 2012 — науково-технічної ради при міністерстві.
З 30 січня 2013 року — координатор діяльності України в реалізації Стратегії ЄС для Дунайського регіону.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую