ye-logo.v1.2

Арсеній Яценюк оголосив догану Михайлу Загородному

Політика 3269
Михайлу Загородному, голові Хмельницької ОДА, уряд оголосив догану.
Михайлу Загородному, голові Хмельницької ОДА, уряд оголосив догану.. Фото: автора

Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.

Уряд України виніс догани керівниками чотирьох областей: Рівненської, Хмельницької, Запорізької і Чернівецької обласних державних адміністрацій за невиконання доручень щодо підключення до єдиного державного реєстру. Таку пропозицію, за повідомленням прес-служби Кабміну, виніс на розгляд Уряду Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на виїзному засіданні в Полтаві. Він підкреслив, що в цих областях найгірша ситуація з підключенням до Єдиного Державного реєстру.

За низький рівень підключення також винесені попередження керівникам Волинської, Черкаської, Миколаївської, Херсонської і Сумської ОДА.

«Наступним кроком буде подання Президенту про звільнення з займаних посад керівників обласних і районних державних адміністрацій», - наголосив він.

Арсеній Яценюк доручив «звернути увагу всіх керівників обласних державних адміністрацій на необхідність невідкладного підключення до єдиних державних реєстрів». Він нагадав, що питання дерегуляції було одним із ключових завдань, поставлених керівникам ОДА на виїзних засіданнях Уряду – запровадити електронну систему і «взяти ті повноваження, які ми віддали на місця» - аби люди «не стояли в черзі, не заповнювали сто довідок, не носили хабарі».

Коментарі:

Олег 25.09.2015 19:00

на всяк випадок, де, хто і що таке.... занаю, і не погано: - Волинська, Черкаська, Миколаївська, Херсонська і Сумська.... ОДА. В Полтаві бував і не раз. Вуйка Яценюка теж не навиджу, як багато інших. А от в Єдиному Державному реєстрі дуже путаюся, куди його, з чим...для чого воно...

Олег 25.09.2015 18:54

Для простонароду - поясніть, що за супер пупер реєстр, за який можуть зняти аж губернатора? Бо в підвалі несидемо, в АТО не перебуваємо (де лише кремлівське тб), а про цей бульбулятор незнаю ні я, ні мої знайомі. Лише 4 версії....

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую