ye-logo.v1.2

Ще дві ради на Хмельниччині «відправили» уряд Яценюка у відставку

Політика 2569
Кам’янецькі депутати також вимагають від керівників держави розглянути питання відставки уряду
Кам’янецькі депутати також вимагають від керівників держави розглянути питання відставки уряду. Фото: kam-pod.gov.ua

Звернення до Президента України та Верховної Ради України, щодо відставки Прем’єр-міністра прийняли депутати міських рад Кам’янця-Подільського та Нетішина.

У двох містах Хмельниччини відбулися сесії міських рад. У Нетішині депутати міської ради прийняли звернення, в якому звинуватили прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, а також уряд, який він очолює, в імітації реформ та лобіюванні інтересів олігархів. У прийнятому більшістю депутатів зверненні, Нетішинська міська рада вимагає від Президента України Петра Порошенка та Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана розглянути питання відставки уряду за, цитуємо: «повальну соціально-економічну політику, захист інтересів олігархів та небажання боротися з корупцією».

Текст звернення депутатів Нетішинської міської ради.

Схоже звернення прийняли і на сесії Кам’янець-Подільської міської ради. Окрім звинувачень у провальній соціально-економічній політиці, небажанням боротися з корупцією, уряд, на думку кам’янецьких депутатів провалив підготовку проекту державного бюджету на 2016 рік. «Даний проект - це знищення малого та середнього бізнесу, освіти, науки, охорони здоров'я, культури, фермерського господарства», - йдеться в зверненні до Порошенка та Гройсмана. І наостанок, цитуємо: «Депутати Кам'янець-Подільської міської ради звертаються до Вас розглянути питання про відповідальність та відставку Уряду Арсенія Яценюка».

Нагадаємо, подібне звернення 22 грудня прийняла й Хмельницька міська рада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую