ye-logo.v1.2

Депутатська група «Воля народу» наполягає на прийнятті в парламенті законопроекту про реінтеграцію Донбасу На правах реклами

Політика 1863
"Якщо ми не хочемо, щоб на Сході закріпилося нове Придністров
"Якщо ми не хочемо, щоб на Сході закріпилося нове Придністров'я, ми мусимо діяти", - закликав Сергій Лабазюк.. Фото: прес-служби депутата

Про це під час виступу з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат Сергій Лабазюк.

 За його словами, навколо законопроекту про деокупацію Донбасу було багато спекуляцій.

«Очікувати дива від прийняття в цілому законопроекту №7163 - не варто. Росіяни та їхні бойовики в один момент не покинуть окуповану територію. Україні доведеться пройти довгий і непростий шлях повернення своїх територій», - наголосив нардеп.

А парламент, як найвищий законодавчий орган країни, має взяти відповідальність на себе і закласти для цього законне, правове підґрунтя, зазначив представник «Волі народу».

За його словами, жодна ініціатива так ретельно і кардинально не доопрацьовувалась до другого читання, як законопроект про реінтеграцію Донбасу. Парламент фактично переписав з нуля поданий законопроект.

«Нині Україна на роздоріжжі. Якщо ми не хочемо, щоб на Сході закріпилося нове Придністров’я, ми мусимо діяти», - закликав Сергій Лабазюк.

При цьому нардеп зазначив: питання безпеки нерозривно пов’язане з економічною стабільністю і розвитком. Один із факторів, що гальмує економіку – тотальний провал приватизації. Нині у держвласності перебуває понад 3400 підприємств. З них дві третини - збиткові.

«Держава продовжує неефективно управляти, а громадяни – витрачати на це свої податки. За таких умов можливий лише єдиний варіант - прийняття у другому читанні та в цілому законопроекту № 7066 про приватизацію», - додав політик.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую