ye-logo.v1.2

Чи є розкол в Аграрній партії України На правах реклами

Політика 4450
У Хмельницькому провели розширене засідання молодіжного крила Хмельницької обласної організації Аграрної партії України
У Хмельницькому провели розширене засідання молодіжного крила Хмельницької обласної організації Аграрної партії України

Відбулося розширене засідання молодіжного крила Хмельницької обласної організації Аграрної партії України.

Представники місцевих організацій молодіжного активу Аграрної партії, депутати облради, керівники місцевих партійних організацій та члени політради зібралися в Хмельницькому. Говорили як і про події, які відбулися останнім часом у партії, так і про майбутнє.

«У нас є певні нестабільності в структурі партії - відбулася заміна голови, - каже Валентин Лосовський, голова молодіжного активу обласної організації Аграрної партії України. – Потрібно було пояснити все молодіжному крилу, адже це приблизно 36% усіх членів Аграрної партії на Хмельниччині. Ну, і звісно, обговорили план стратегії та напрямків діяльності на найближчий рік».

«В історії України відбулася безпрецедентна подія, коли демократичним шляхом, більшістю голосів з посади голови партії був усунений Віталій Скоцик за порушення Статуту партії, - заявив Сергій Іващук, голова обласного осередку Аграрної партії, депутат облради. - У нас, можливо, єдина партія, яка будується знизу до гори, і не важливо хто ти. І нині ми будуємо нову політичну систему. Вважаю, що Аграрна партія є локомотивом цієї нової системи».

«Те, що в нашій партії відбувся розкол, то це невідповідає дійсноті, - каже Анна Мадей, член політичної ради Аграрної партії України, яка приїхали на зібрання зі столиці. - Немає ніякого розколу, а є нормальні демократичні процеси. Зокрема, очищення від вождизму. Ми набираємо темпи, стаємо сильнішими, і впевнено йдемо на виборчу кампанію 2019 року».

«Ми їхали разом. Але хтось був конячкою, на комусь їхали, і той хто їхав, думав, що ми віслюки. Однак, повірте, що ми жеребці, які можуть не лише брикатися, а й скинути. Нас хотіли потопити перед переправою. Але не вдалося. Ми провели з’їзд і прийняли відповідне рішення, - пояснив своє бачення навколо ситуації зі Скоциком Сергій Іващук. - Продовжуємося рухатися далі, як самостійна та самодостатня партія. Обрали нового голову – Юрія Крутька. І дивимося з перспективою вперед, з нами більшість».

«Молодіжне крило Аграрної партії – це наша надбудова, яку ми, як ліфт, маємо підняти на гору, тому що за ними майбутнє», - вважає Алім Міщук, заступник голови Аграрної партії України.

Представники Аграрної партії України на Хмельниччині, а також зі столиці, пояснили своє бачення щодо процесів, які відбувається в їхній політичній силі.

Щодо планів молодіжного крила, то голова Анна Мадея заявила: «Сьогодні ми презентували наш новий проект «Майбутні ферми України», який, думаю, стане авангардом всеукраїнської «Тренінгової платформи». На базі «Майбутніх фермерів України» можемо втілювати й наш інноваційній напрямок. Будемо на Хмельниччині робити акцент на розвитку спорту. Найближчим часом за ініціативи Аграрної партії України будуть будуватися нові футбольні майданчики. Серед проектів, які реалізуватимемо на Хмельниччині, будуть і «Зелені хаби» - це організація дозвілля молоді. Тобто, літературні вечори, творчі зустрічі, флешмоби тобто. Ще один напрямок – екологічний – «Зелені ангели довкілля». Буде і проекти милосердя – «Зелені ангели-охоронці». Будемо налагоджувати співпрацю молоді з людьми старшого віку та бійцями АТО».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую