ye-logo.v1.2

Нові підприємства та мільйони гривень готівкою: що задекларував нардеп Сергій Лабазюк

Політика 9321
У нардепа збільшились доходи, але зменшились заощадження
У нардепа збільшились доходи, але зменшились заощадження. Фото: із фейсбук-сторінки Сергія Лабазюка

Прибутків від підприємств депутат не вніс у декларацію.

Згідно із декларацією за 2018 рік народний депутат від Хмельниччини Сергій Лабазюк — гривневий мільйонер. Однак, фінансове становище, у порівнянні з минулим роком, дещо змінилось, як і наскільки далі - у нашому матеріалі.

Маючи прописку у Волочиську, депутат проживає у місті Хмельницькому. Саме така інформація вказана у поданій ним до НАЗК декларації. Щодо нерухомого майна, то у його власності перебуває житловий корпус в оздоровчому комплексі сімейного типу в столиці, земельна ділянка у селі Розсоша Хмельницького району, частка власності квартири та кілька громадських приймалень у Волочиську.

До речі, у 2018 році Сергій Лабазюк збільшив кількість таких приймалень. Одна із них площею 849,8 метра квадратних з'явилась у Волочиську, інша - у 464,9 квадратних метрів — в обласному центрі.

А от власного транспортного засобу депутат не декларує. У звіт про доходи у 2018 році він вніс лише автівку «MERCEDES-BENZ», яку орендує у власного ж підприємства «Аграрна компанія 2004». Дружина Віолета Олександрівна пересувається на «PORSCHE» випущеному і придбаному у 2016 році.

Крім десятки зареєстрованих раніше ТОВ на Хмельниччині, в Лабазюка у 2018 році з'явилось ще приблизно стільки ж підприємств у селах Рівненської області. Однак будь-якої інформації щодо прибутків від цих компаній у декларації не вказано.

Заробітна плата нардепа, яку він отримав за основним місцем роботи в управлінні справами Апарату Верховної Ради України, у 2017 році складала 241 238 гривень, а от у 2018 зросла до 385 510 гривень. Дружина Віолета у ТОВ "Група компаній "ВІТАГРО", яке належить чоловіку, заробила у два рази більше ніж минулого року — понад 80 тисяч гривень.

У подружжя змінились власні готівкові збереження. Якщо у 2017 році нардеп декларував 243 тисяч доларів і понад два мільйони гривень, то у нещодавно поданій декларації коштів стало майже вдвічі менше – 150 тисяч доларів і мільйон гривень. На декілька десятків тисяч зменшились заощадження й у дружини – з 1 390 000 гривень у 2017 році до 950 000 гривень у 2018 році. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую