ye-logo.v1.2

Новий склад Верховної Ради: аналіз декларації нардепа від Хмельниччини Олексія Жмеренецького

Політика 5080
Народний депутат висувався від "Слуги народу"
Народний депутат висувався від "Слуги народу". Фото: із фейсбук-сторінки Олексія Жмеренецького

Обранець має чималі заощадження.

Інтереси мешканців Славутського, Полонського та Шепетівського районів у Верховній Раді 9 скликання представляє хмельничанин Олексій Жмеренецький. Нардеп висувався на 190 одномандатному окрузі від політичної партії «Слуга народу».

Як кандидат на посаду народного депутата України Олексій Сергійович 19 серпня оприлюднив декларацію за 2018 рік у Єдиному державному реєстрі. У порівнянні з уже проаналізованими журналістами сайту «Є» деклараціями нообраних депутатів Миколи Стефанчука та Олени Копанчук, статки Жмеренецького досить скромні. У нардепа квартира 32,1 квадратних метрів у Хмельницькому та авторське право на твір образотворчого мистецтва «Логотип ВГО «КОЛО». У тій же благодійній організації «Благодійний фонд «КОЛО» на посаді заступника голови правління отримав 48 тисяч гривень заробітної плати.

Читайте також: Нерухомість в Криму та десятки підприємств: що задекларувала нардепка Олена Копанчук

Ні автомобіля, ні власного бізнесу в Олексія Жмеренецького не зареєстровано. На рахунках у різних банківських установах зберігає 23 тисячі доларів і 5 тисяч євро, ще 41 тисячу доларів і 88 тисяч гривень тримає готівкою.

Згідно з інформацією руху «Чесно», 32-річний Олексій Жмеренецький має вищу освіту, — закінчив Хмельницький національний університет за спеціальністю «інформаційні технології проєктування» та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «електронне урядування». Проходив стажування у Верховній Раді, Кабінеті Міністрів України, Державному агентстві з питань науки, інновацій та інформатизацій. У 8 скликанні Верховної Ради був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата Віктора Кривенка, у 6 скликанні — на платній основі Володимира Каплієнка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую