ye-logo.v1.2

Cергій Лабазюк пояснив, чому не можна підтримувати законопроєкт про ринок землі На правах реклами

Політика 3248
Законопроєкт дає усі можливості для інвестиційних фондів, в тому числі міжнародних, придбати українську землю
Законопроєкт дає усі можливості для інвестиційних фондів, в тому числі міжнародних, придбати українську землю. Фото: Прес-служба народного депутата Сергія Лабазюка

В законопроєкті пропонується запровадити норму, що українці мають підтвердити походження грошей на купівлю землі.

Законопроєкт про ринок землі №2178-10, який розпочала розглядати Верховна Рада, не можна підтримувати в такій редакції, оскільки він практично не залишає можливості пересічному українцю купити землю.

Про це заявив народний депутат Сергій Лабазюк, повідомила прес-служба нардепа.

«Земля – це значно більше, ніж товар – для кожного українця, для безпеки держави, для майбутніх поколінь!», - зазначив Лабазюк.

«Я особисто виступаю ЗА відкриття ринку землі. Однак, категорично не підтримую ту редакцію законопроєкту, яку нам пропонують і не буду за неї голосувати» - заявив нардеп. Він додав, що подав велику кількість правок до цього законопроєкту, однак вони не були враховані.

За його словами, законопроєкт дає усі можливості для інвестиційних фондів, фінансових структур, в тому числі міжнародних, придбати українську землю.

Окрім того, за словами Лабазюка, занепокоєння викликає той факт, що в законопроєкті пропонується запровадити норму, що українці мають підтвердити походження грошей на купівлю землі.

«Далеко не всі мають офіційні зарплати і не зможуть підтвердити походження коштів, особливо заробітчани», - зауважив Лабазюк.

Нагадаємо, 6 лютого парламент розпочав розгляд правок до законопроєкту 2178-10 про ринок землі. За два дні народні депутати розглянули 216 правок до закону з понад 4 тисяч.

Коментарі:

12.02.2020 13:39

Такі як лабазюк вже нахапалися , а людям болт великий, черга на виділення землі за 25 років у Хмельницькому не зрушилася,мотивація нема землі....., Але навколо міста все розібрали місцеві та народні депутати

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую