ye-logo.v1.2

Хмельничани пікетували Кабінет Міністрів

Політика 3059
Фото: www.svoboda.org.ua

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" пікетувала Кабінет міністрів України з вимогою не допустити добудови 3 та 4 енергоблоків Хмельницької атомної електростанції.

Участь в акції взяли Київська міська та Хмельницька обласна організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".
Акція відбулася під гаслами: "Геть російські реактори!", "Російські реактори – на Красную площу!", "Українцям – чисте довкілля!" та іншими.
Під час свого виступу, як повідомляє прес-служба Хмельницької обласної організації ВО "Свобода", голова осередку та депутат обласної ради Ігор Сабій зазначив: "Спроба добудувати 3 і 4 енергоблоки на Хмельницькій АЕС – це пряма загроза життю та здоров'ю людей. Для цього планують використати застарілі російські реактори, які є небезпечними і можуть спричинити справжнє екологічне лихо. Більше того, ці реактори планують встановити на застарілі та пошкоджені конструкції, котрі не консервували, вони простояли просто неба чверть століття. Сьогоднішня акція – не перша і не остання акція "Свободи", спрямована на захист хмельничан і всіх українців від атомної загрози. Ми не зупинимося доти, доки не змусимо владу дослухатися до вимог громади, 90 % якої категорично проти добудови 3 і 4 енергоблоків".
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую