ye-logo.v1.2

Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» придбав майже півтори тисячі продуктових наборів для одиноких пенсіонерів На правах реклами

Політика 3130
Люди похилого віку перебувають у групі найбільшого ризику
Люди похилого віку перебувають у групі найбільшого ризику. Фото: Прес-служба нардепа Сергія Лабазюка

1 400 продуктових наборів отримають одинокі люди похилого віку Волочиського та Хмельницького районів.

Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» придбав 1 400 продуктових наборів. Їх отримають одинокі люди похилого віку, які мешкають у Волочиському та Хмельницькому районах. Таке рішення прийняли у зв’язку із карантином, зазначають у фонді.

«Люди похилого віку перебувають у групі найбільшого ризику щодо коронавірусу. МОЗ рекомендує пенсіонерам зайвий раз не виходити на вулицю та подбати про своє здоров’я. Ми розуміємо наскільки сьогодні потрібна літнім людям, особливо самотнім, підтримка та допомога», - пояснюють у фонді «Ми поруч».

До пакунку увійшли базові продукти харчування: борошно, цукор, крупи, олія та макаронні вироби. 754 набори отримають мешканці Волочиського району, 657 –передадуть у громади Хмельницького району. Помічники нардепа розвозять допомогу до селищних рад, а соціальні працівники рознесуть продукти до будинків своїх підопічних.

Також допомогу від фонду отримали у чотирьох ветеранських організацій міста Хмельницького.

Нагадаємо, що у зв’язку із запровадженням карантину у фонді «Ми поруч» спрямували роботу на допомогу у боротьбі з поширенням коронавірусу. На початку карантину придбали майже 32 тисячі захисних масок, які безкоштовно роздавали у медичних закладах 188-ого округу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую