ye-logo.v1.2

Деталі візиту Зеленського на Хмельниччину – не для всіх ЗМІ та закриті зустрічі

Політика 17259
Візит Президента на Хмельниччину планується 3-4 червня
Візит Президента на Хмельниччину планується 3-4 червня. Фото: president.gov.ua

Сайту «Є» стали відомі деталі – дата візиту і місця, які відвідає президент під час візиту на Хмельниччину.

Про візит гаранта на Хмельниччину в кулуарах говорили ще наприкінці минулого тижня, а вже вчора у соцмережах почала ширитися інформація про те, що президент на Хмельниччину приїде, можливо, у вівторок-середу, або ж у середу-четвер. Сьогодні сайту «Є» стало відомо точно – Володимир Зеленський приїде таки на два дні – середу і четвер. Про це підтвердили і в Хмельницькій ОДА, але деталей не повідомили, лише додали, що президент відвідає і Хмельницький, і Кам’янець-Подільський. Також у пресслужбі Хмельницької ОДА повідомили, що ні журналіста, ні оператора сайту «Є» не акредитували на висвітлення візиту президента, як не акредитували й інших наших колег із місцевих видань, окрім представників телеканалів.

«Через карантинні обмеження, акредитували лише місцеві телеканали. Для інших медіа будуть надані відеоматеріали про візит президента», – пояснили у пресслужбі облдержадміністрації.

Однак, з власних джерел сайту «Є» відомо, що попередньо планується візит президента у Хмельницький, село Давидківці та Кам'янець-Подільський. В обласному центрі Зеленський матиме зустріч в одному із бізнес-центрів міста, але вона буде закритою для сторонніх відвідувачів, як і всі інші зустрічі, які проведе президент на Хмельниччині.

Також у програмі візиту гаранта – інспектування одного із відрізків автодороги, яка будується в рамках Програми «Велике будівництво», Хмельницького аеропорту.

Наступного дня, у четвер, планується, що Володимир Зеленський проведе у Кам’янці-Подільському зустріч із представниками туристичної сфери. Але, за попередньою інформацією тамтешніх джерел, планується, що на зустрічі будуть представники сфери туризму не лише Хмельниччини.

Нагадаємо, нещодавно  у Хмельницьку область з робочим візитом приїздив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

До теми: Щоб зберегти район, городоччани зареєстрували петицію на сайті Президента

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую