ye-logo.v1.2

Голова Верховної Ради перебуває на Хмельниччині із робочою поїздкою

Політика 2331
Дмитро Разумков сьогодні перебуває на Хмельниччині
Дмитро Разумков сьогодні перебуває на Хмельниччині. Фото: Андрія Ящишена

Разом із Дмитром Разумковим приїхали народні депутати.

Сьогодні, 11 березня, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков перебуває із робочою поїздкою на Хмельниччині. У рамках візиту посадовець вже відвідав Хмельницьку АЕС, військовий госпіталь та прикордонну академію.

У Нетішині голова ВРУ здійснив обхід машинного залу першого енергоблока АЕС та провів нараду, на якій йшлося про перспективи розвитку атомної електростанції.

Далі він вирушив у Хмельницький. Спочатку побував у військовому шпиталі, де поспілкувався з працівниками закладу. Потім відвідав академію Державної прикордонної служби України. Там Дмитро Разумков вручив відзнаки Верховної Ради України та відповів на питання журналістів. Зокрема, розповів про робочу поїздку, перспективу добудови третього і четвертого енергоблоків на Хмельницькій АЕС, відновлення матеріально-технічної бази військового госпіталю.

«Нам сьогодні продемонстрували встановлені ендоскопи і колоноскопи, нову систему рентгену. Була закуплена нова система УЗД. Коли переходиш з одного приміщення в інше – різниця в 30 років. Тому що стоїть нове обладнання і поруч стоїть обладнання 1984 року. Хоча варто віддати належне, лікарі кажуть, що воно працює, і працює досить непогано, - розповів про військовий госпіталь голова Верховної Ради. - Щось зроблено за рахунок держави, щось було зроблено руками волонтерів – було встановлено ліфт в тій будівлі, яка ніколи не була призначена для цього».

Також Дмитро Разумков має відвідати хмельницький завод «Новатор». Серед питань, які обговорюватимуть, ймовірне майбутнє виробництво на заводі апаратів ШВЛ за швейцарською технологією.

Пізніше Дмитро Разумков візьме участь у засіданні круглого столу з представниками регіональних бізнес-асоціацій та об’єднань великого бізнесу. Також у Хмельницькому університеті управління та права заплановано зустріч голови парламенту з представниками вищих навчальних закладів та головами студентських рад.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую