ye-logo.v1.2

«Без гучних заяв! Відповідь депутату Ар‘єву» На правах реклами

Політика 1880
Фото: ілюстративне з dalcomedical.com

Міжфракційна депутатська група «Єдність» в Хмельницькій обласній раді оприлюднила своє звернення.

Народний депутат України Володимир Ар`єв під час виступу з трибуни Верховної Ради та у своєму пості в соцмережах висловив стурбованість ситуацією з постачанням медичного кисню у лікарні Хмельниччини, зокрема – Хмельницьку інфекційну лікарню. «Я не знаю яким чином вдалося викрутитися з цієї ситуації, просто дивом», - сказав політик.

Шановний народний депутате, якщо Ви й досі вірите в дива, то мусимо Вас розчарувати. Див не буває. За кожним «дивом» стоїть наполеглива праця тих, хто на ділі, а не на словах, без голосних заяв, вирішує надскладні проблеми Хмельниччини.

Наші колеги з Хмельницької обласної ради ще позаминулого тижня особисто виїхали та провели перемовини з керівництвом підприємства «Карпатнафтохім» з м. Калуш Івано-Франківської області щодо постачання медичного кисню лікувальним закладам Хмельниччини. Завдяки сприянню народних депутатів України Олександра Гереги та Андрія Іванчука кисень в Хмельницьку область успішно відвантажений та наданий опорним лікарням Хмельницької області, де є хворі на COVID-19. А це близько 20 тонн рідкого медичного кисню. Спільними зусиллями Олександра Гереги, команд політичних партій, котрі входять до депутатської групи «Єдність» у Хмельницькій обласній раді, народного депутата України Олени Копанчук, голови Хмельницької ОДА Сергія Гамалія та комбінату «Запоріжсталь» у Хмельницьку область надійшло 40 тонн рідкого медичного кисню. Вже в дорозі і цієї ночі вже будуть доставлені в лікарні області ще 16 тонн з м. Калуш. Депутат Хмельницької обласної ради, член депутатської групи «Єдність» Оксана Бочкарьова, котра є головним лікарем закладу, що також приймає ковідних хворих, не з чужих вуст знає про гостроту проблеми з постачанням кисню. І першою почала бити на сполох, одночасно вирішуючи ще питання для усіх закладів області.

Головні лікарі ковідних закладів області постійно на зв’язку з нашими депутатами, інформують про ситуацію (в тому числі через такі любимі вами соцмережі), а ми – оперативно реагуємо на це. Як свідчить оголошення зі сторінки Хмельницької інфекційної лікарні у соцмережі, кисень вдалося знайти, - якраз нашими зусиллями!

Щоб зробити постачання кисню у медичні заклади безперебійним, ми неодноразово у різний спосіб порушували питання виділення окремої субвенції на будівництво кисневих станцій в лікарнях області. Кабінет Міністів України 31 березня прийняв постанову про питання фінансування у 2021 році закупівлі кисневих концентраторів. Із загальної суми Хмельницькій області дісталося 22 млн грн. Однак бюджетні гроші повинні подолати ряд бюрократичних процедур, зокрема – погодження у Верховній Раді. Може, хоча б тут Ви застосуєте своє красномовство і, як народний обранець, посприяєте прискоренню вирішення питання?..

І стосовно нашого головного державного символу, за який гинуть Герої України, учасники українсько-російської війни. Не варто підміняти поняття і це не тема для Вашого хайпу. Державний прапор України заплановано встановити у Хмельницькому до 30-ти річчя Незалежності України – наша історія заслуговує на вшанування. Жовто-блакитне знамено – це духовний кисень для сотень політичних в’язнів, які сьогодні страждають у полоні країни-агресора, для жителів окупованого Криму та територій на сході країни, для наших захисників на передовій.

Тому радимо Вам, якщо Ви справді вболіваєте за Хмельниччину, стати з нами пліч-о-пліч на шлях боротьби з пандемією COVID-19 та за розвиток Хмельниччини.

Міжфракційна депутатська група «Єдність» в Хмельницькій обласній раді.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую