ye-logo.v1.2

Симчишин із Зеленським відкриватимуть в лікарні нове відділення

Політика 6127
Олександр Симчишин матиме на Конгресі виступ і планує піднімати два питання
Олександр Симчишин матиме на Конгресі виступ і планує піднімати два питання. Фото: Андрія Ящишена

Володимир Зеленський в Хмельницькій області перебуває з робочим візитом.

Сьогодні, 3 червня, президент України прибув з одноденним робочим візитом у Хмельницьку область. В рамках поїздки Володимир Зеленський братиме участь у засіданні Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад, який відбуватиметься в приміщенні недобудованого Палацу спорту.

Наразі біля Палацу спорту вже зібралися представники місцевого самоврядування. Поки на президента очікували, міський голова Хмельницького розповів, про що планує говорити на Конгресі та що планує сьогодні показати в місті, окрім Палацу спорту, Володимиру Зеленському.

«Це перше засідання Конгресу і приємно, що воно відбувається в нашому місті, - зазначив Олександр Симчишин. – Я сьогодні матиму виступ і планую піднімати два питання: завершення будівництва Палацу спорту. В минулому році ми не мали державного фінансування взагалі. Станом на сьогодні, 3 червня, на рахунках ми теж не маємо державних грошей. Але знаємо, що вже виділено 70 мільйонів гривень, згідно з розпорядженням Кабміну. Сподіваємося, скоро їх отримаємо. Сьогодні, планую, ми обговоримо подальше фінансування. Бо 70 мільйонів - мало, щоб завершити будівництво».

Ще одну тему, яку планує підняти Симчишин, це газопостачання та ціна на газ для теплопостачальних підприємств. Він зазначає, що це надзвичайно болюча тема для всіх підприємств, які подають гарячу воду.

Також в рамках візиту президент Зеленський має побувати на відкритті відділення невідкладних станів в Хмельницькій міській лікарні.

«Цей об’єкт мав також державне фінансування – 24 мільйони гривень та 19,5 мільйона з міського бюджету на придбання обладнання», - каже Олександр Симчишин.

Читайте також: Штраф для Зеленського: чому президент досі не заплатив за кавування у Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую