ye-logo.v1.2

«Вовина тисяча» – меми із соцмереж про виплату для вакцинованих

Політика 7558
Обіцянка президента виплатити гроші щепленим від коронавірусу викликала шквал емоцій і дотепів у соцмережах
Обіцянка президента виплатити гроші щепленим від коронавірусу викликала шквал емоцій і дотепів у соцмережах. Фото: з фейсбука

Добірка іронічних дописів українців про новину від президента.

Повністю щеплені від COVID-19 українці незабаром зможуть отримати від держави тисячу гривень. Про це вчора, 15 листопада, у своєму відеозверненні заявив президент України Володимир Зеленський.

За його словами, програма стартує 19 грудня. Кожен, хто зробив дві дози вакцини, отримає через «Дію» тисячу гривень. За ці гроші вакциновані громадяни зможуть придбати собі абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр або ж купити квитки для мандрівок усередині країни.

Одразу після обіцянки президента українці почали створювати численні фотожаби та меми про виплату вакцинованим. Іронічні та сатиричні дописи інтернет-користувачі активно поширюють на сторінках соцмереж. Хтось вирішив зобразити портрет Зеленського на тисячній купюрі, інші згадали ініціативу експрем’єр-міністерки Юлії Тимошенко повернути гроші колишнім вкладникам радянського «Ощадбанку», дехто фантазував як сільські пенсіонерки витрачатимуть гроші на фітнес і мандрівки.

Сайт «Є» підготував добірку дотепних картинок з соцмереж про гроші для вакцинованих:

Повне звернення президента України Володимира Зеленського дивіться у відео:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую