ye-logo.v1.2

Лілія Бернадська відповідала на запитання подолян

Політика 3556
Фото: Даша Игнатенко

Відбулася "пряма" телефонна лінія «Запитай у влади» із заступником голови – керівником апарату ОДА Лілією Бернадською

За годину до посадовця звернулось 10 громадян. Найбільш важливі питання, що турбували подолян, в першу чергу стосувалися земельних паїв. Зокрема, мешканець с. Данюки Хмельницького району звернувся із проханням з’ясувати причину зменшення площі земельних наділів при розпаюванні. Лілія Бернадська повідомила, що питання уже з’ясовують, та запевнила, що воно буде правомірно вирішене.
Не обійшлося і без питань щодо цін на закупівлю молока у населення. Так, мешканка с. Пилявка Старосинявського району, звернулася зі скаргою, стосовно низької закупівельної ціни на молоко, що тримається на позначці 1 грн. 80 коп. За словами, Лілії Віталіївни, проблема з ціноутворенням закупівельного молока дійсно існує, проте це залежить в першу чергу від заготівельників, які стверджують, що ціна утворюється відповідно до рентабельності. Попри це, обласна державна адміністрація робить усе, що в її силах, щоб підвищити ціну та утримувати її на показниках у межах 2 грн. 08 коп. за літр.
Наприкінці прямої телефонної лінії «Запитай у влади» зателефонувала мешканка с. Гвардійське, яка щиро подякувала Лілії Віталіївні, за надану їй допомогу щодо вирішення питання із газифікацією житлового будинку.
Присутніх на заході журналістів найбільше зацікавив нещодавно прийнятий Закон України «Про засади запобігання та протидії корупції », що вступив в дію з 01.07.2011р. та зокрема, його наслідки та зміни, що відбудуться після його прийняття. Заступник голови запевнила, що на цей закон покладено великі сподівання. Він має зробити владу прозорою та дозволить створити нову систему, побудовану не на страху, а на відповідальності.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую