ye-logo.v1.2

Не стало депутата Хмельницької райради Анатолія Перейми

Політика 5149
Серце Анатолія Перейми передчасно зупинилося 3 січня
Серце Анатолія Перейми передчасно зупинилося 3 січня. Фото: фотоколаж автора

У лютому Анатолію Анатолійовичу мало б виповнитися 56 років.

Вчора, 3 січня, зупинилося серце 55-річного депутата Хмельницької районної ради Анатолія Перейми. Сумну звістку на своїй сторінці у фейсбуці оприлюднив депутат облради Сергій Яковлев.

«Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який відчуває сім’я, друзі, інші люди, які знали Анатолія Анатолійовича. Він був людиною з позицією та завжди стояв на своєму. Хмельниччина втратила людину, яка все робила для розвитку свого краю, справжнього патріота та сина своєї землі», — зазначив Сергій Яковлев.

Анатолій Перейма народився 7 лютого 1966 року в селі Загінці колишнього Деражнянського району. У 2011-у здобув вищу освіту за спеціальністю «агроном», закінчивши Подільський державний аграрно-технічний університет. До своєї передчасної смерті працював підприємцем. Анатолій Анатолійович був співвласником селянсько-фермерського господарства «Перлина» та співзасновником Деражнянської районної громадської організації «Асоціація фермерів».

На місцевих виборах у 2015 році Анатоля Перейму обрали депутатом Хмельницької обласної ради як члена політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». У лавах цієї політичної сили у 2020 році переміг на депутатських виборах до Хмельницької районної ради.

Співчуваємо рідним і близьким Анатолія Анатолійовича.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую