ye-logo.v1.2

Чому лідери світу не зацікавлені у швидкому розвалі росії: розповідає військовий експерт Олег Жданов

Політика 6659
На думку експерта, путін сам себе загнав у пастку
На думку експерта, путін сам себе загнав у пастку. Фото: фото УНІАН

Також він висловився про напрямки ведення бойових дій та розвиток подій на війні

Військовий експерт Олег Жданов зазначає, що зараз російська влада зосередилася на одному основному напрямку ведення бойових дій — Донбасі. Адже потужностей, щоб вести наступальні дії на інших напрямках у неї немає.

Також експерт називає вирішальним у цій війні протистояння на Донбасі та півдні України, зокрема, у Маріуполі. Атаки на інших напрямках будуть для того, щоб ми не змогли перекинути всі свої сили на схід нашої країни.

Разом з тим західні лідери, зокрема Америка, не вірять заявам кремля про відведення військ з-під Києва та Чернігова. Є припущення, що на Заході будуть підтримувати Україну зброєю і втягувати путіна у тривалий військовий конфлікт, щоб поступово «знекровлювати» росію. Експерт пояснює це тим, що нам так повільно надають допомогу і поступово вводять санкції проти країни-терориста.

«Вони (західні лідери, - ред.) не поспішають. Для нас це обертається втратами, - розповідає Олег Жданов. - На жаль, Сполучені Штати мають на меті дві цілі. Перша — це повністю знищити росію як світового гравця і прибрати її з геополітики. При цьому знести режим путіна. Друга — не дати росії розвалитися. Вони могли ввести санкції, які обвалили б фінансову систему росії за два-три дні. Але тоді росія може розвалитися і з’явиться до сорока самостійних держав. І в кого яка кількість ядерної зброї опиниться, не може зпрогнозувати ніхто. І найголовніше — НАТО не буде нікому потрібне. Адже воно гарантуватиме безпеку від залишків російської військової машини, яка залишиться».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую