ye-logo.v1.2

Хмельницька обласна рада не проситиме мораторію на землю

Політика 2589

Вчора під будівлю облради вийшли люди, які вимагали від депутатів прийняти звернення до Верховної Ради України, щоб накласти мораторій на продаж землі

«Справа в тому, що в облраді немає таких «крутих» хлопців, які масово скуповуватимуть нашу українську землю. А тому вкотре прийшли їм нагадати – будьте з нами, будьте зі своїм народом, - заявив голова Комітету захисту рідної землі Кузьма Матвіюк. - Те, що відтермінували дію закону, який дозволяє продавати землю, до 2013 року - нас не влаштовує. Ми вимагаємо накласти мораторій на продаж землі , як мінімум, до 2021 року. І хочемо, щоб Хмельницька обласна рада прийняла звернення до Верховної Ради України з нашою вимогою».
Вже у сесійній залі депутат від «Батьківщини» Віктор Адамський виніс це питання на розгляд колег, щоб вони внесли його у порядок денний. Але… «за» проголосували лише 29 обранців. Пізніше, спробу прийняти звернення від обласної ради здійснив Ігор Сабій зі «Свободи». «За» проголосувало на два депутати більше, але його замало. Отже, обласна рада так і не прийняла звернення, щоб накласти мораторій на продаж землі до 2021 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую