emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Липня 2017 Анатолій Савчук 1898

РАЦЕВЛАШТОВАНО!
Непоганий місяць липень, жаркий, і природньо і у питаннях працевлаштування молоді з інвалідністю, на диво, адже, здавалося би, місяць відпусток. Вдалося працевлаштувати трьох молодих людей - дякуємо роботодавцям що знаєте нас. А до очільників міста, щоправда попередніх, а сьогодні народних депутатів, - незважаючи на відібране у проекту "Сприяння працевлаштуванню та соціальний супровід молоді з інвалідністю на робочих місцях "Партнер" приміщення, процеси професійної орієнтації , пошуку робочих місць та супрводу на робочих місцях, відбуваються. А тепер до діючих очільників міста - щось забули Ви про нас, але не дивно, адже рік минув після консультацій з Вами щодо приміщення колишньої КЕЧ району на вулиці Гагаріна, де Ви були не проти розмістити Центр реабілітації, коли філію ЦНАПу буде розміщено на Кам'янецькій (колись перша аптека там була). Випадково взнаю що, начебто, приміщення вже передано в оренду для торгівлі непродоаольчими товарами? І це під боком у всеукраїнсько відомого речового ринку? Дивно, навіть чудасія якась там має відбутися щоби покупці з ринку побігли у цю крамницю. Поживемо - побачимо. Але, як той казав - ..."слюшай, обидно, да...", чому ж наша заявка на це приміщення не розглядалася, вона ж була першою. Чи це знову прояви депутатської кругової поруки? Не очікував я такого від них, начебто всі патріоти, професіонали та порядні люди. Але не біда, є ще приміщення відповідної площі у центрі міста, може б його хоч задіяли для Центру реабілітації? Ще завіряю Вас, що ми не спимо на пеньках, на черзі реєстрація соціального підприємства. Цікаво, а чи тут ми знайдемо підтримку на ділі, надія все ж є, адже ми оптимісти.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.72
39.74
42.23
42.25

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо