emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
1 Березня 2024 Пресслужба "Євродім" 127

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Капітальні ремонти будинків Хмельницького, як відновити багатоповерхівки?

Капітальний ремонт покрівлі, систем внутрішньобудинкового водопостачання чи ліфтів - дуже важливі для комфорту та безпеки мешканців, але вони не закладені до щомісячної сплати за послуги управління. Керуючі компанії у рамках вартості на послугу управління можуть виконувати тільки поточний ремонт, що означає часткову заміну покрівлі та часткову заміну трубопроводу, бо фінансування на послугу для виконання капітальних ремонтів не закладений у кошторис ціни управління. Отже, управитель самостійно за кошти з ціни управління не в змозі виконати такий високобюджетний ремонт за власні кошти. Однак є декілька інструментів, які доступні мешканцям, головам ОСББ, або керуючим компаніям для виконання омріяного, капітального ремонту:

Програми співфінансування:
Програми співфінансування капітальних ремонтів багатоквартирних будинків є важливим інструментом для покращення умов проживання та забезпечення безпеки мешканців. Ці програми дозволяють обєднати зусилля місцевих органів влади, управителів будинків та мешканців для реалізації необхідних ремонтних робіт, які не можуть бути здійснені за рахунок оплати за послуги з управління.

Приклад успішної реалізації:
У Хмельницькому керуюча компанія ДомКом Хмельницький бере участь у програмі Моє укриття від міської ради.
На умовах 100% співфінансування від Хмельницької міської ради управитель у 2023 році підготував 12 тимчасових укриттів, ще 17 підготує у 2024 році. Мова йде про поточні ремонти, аби підтримати укриття в будинках в належному стані.

Можливості 2024 року:
Ще одна можливість покращити свій житловий фонд у 2024 році скористатись програмою співфінансування робіт з реконструкції покрівель багатоквартирних житлових будинків Хмельницького від міської ради.
Вартість реконструкції однієї покрівлі може складати від 4,5 до 7 мільйонів гривень. Якщо будинок має вік більше 30 років, то міський бюджет покриє 90% вартості ремонту, а якщо вік будинку перевищує 50 років, то сума відшкодування становитиме 95% вартості. Решту коштів мають сплачувати мешканці багатоповерхівки. Таким чином, старі будинки отримають нові покрівлі.

Залучення інвестицій:
Якщо будинку було відмовлено у наданні співфінансування, або ж коштів, які надані містом не вистачає для виконання необхідних робіт, мешканці, або голова управління ОСББ може звернутися за інвестицією до Євродім https://eurodim.online/. Компанія надає інвестицію на проведення капітальних ремонтних робіт та заходів для зменшення енерговитрат у багатоповерхових будинках.

Безкоштовна консультація зі шляхів отримання співфінансування та залучення інвестицій: якщо у вас є будь-які питання або ви зацікавлені у співфінансуванні ремонтних робіт у вашому будинку, телефонуйте: +38 (067) 400 63 97. Ми завжди готові допомогти вам! Не втрачайте можливості покращити ваше житло та зробити ваше місто ще кращим місцем для проживання!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.67
39.69
42.48
42.5

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо