ye-logo.v1.2

Ольга Кропивницька: «Ми з чоловіком довіряємо один одному»

Спорт 1910

Дружина голови Городоцької райдержадміністрації любить готувати і вишивати

Більшість якостей сучасної жінки притаманні дружині голови Городоцької райдержадміністрації Ользі. Заради коханого вона залишила гамірне місто, друзів, батьків й поїхала за коханим – у тихий Городок.

«Заміж виходила не за керівника, а за коханого чоловіка»

«Якщо дружина і чоловік живуть окремо і бачаться лише у вихідні, – це не сім’я, – пояснює своє рішення пані Ольга. – Тому в мене й думки не було, щоб залишитися в Хмельницькому. Така вже жіноча доля – бути поряд з чоловіком, допомагати йому, підтримувати. І якщо чоловікові доведеться ще кудись їхати, я обов’язково буду поряд. Хоча, нам обом дуже подобається Городок – він тихий, спокійний. Й погуляти можна просто в парку, для цього не обов’язково йти у якийсь заклад. Коли ми одружилися, Віталій вже очолював Городоцький район. Але познайомилися ми тоді, коли він навіть не думав про керівні посади такого рангу. Це було три роки тому під час святкування Дня юриста. Однак, та перша зустріч могла бути й останньою. Розвинутися нашим стосункам допоміг звичайний випадок. Ми просто зустрілися в магазині. Впізнали один одного. Привіталися. А ввечері у нас було перше побачення. Відтоді ми почали зустрічатися, а навесні минулого року одружилися. Тоді Віталій познайомив мене зі своїм сином від першого шлюбу. Це дуже чудовий хлопчик, він до нас часто приїжджає. Я люблю з ним гратися і дуже рада, коли він до мене звертається по допомогу чи пораду. І, звісно, ми мріємо про спільних дітей».

«Кожну вільну хвилину використовуємо, щоб побути вдвох»
«У наших стосунках є довіра, і це головне, – каже Ольга. – Хоч мій чоловік – людина публічна, я йому повністю довіряю і знаю, що для нього я – найголовніша жінка. І кожну вільну хвилину, яка у нас з’являється (бо ж обоє – досить зайняті люди), ми намагаємося провести разом. І якщо є вибір – піти в кафе або ресторан чи побути вдома вдвох – ми обираємо другий варіант. Бо тільки вдома ми можемо одне одному приділити максимум уваги. Взагалі всі свята, вихідні намагаємося проводити разом. Ми ще не стільки часу одружені, щоб нам хотілося відпочивати поодинці. Віталій, до речі, непогано готує. І час від часу балує мене. Раніше його «коронною» стравою було м’ясо по-мексиканськи. (Секретами його приготування Віталій Вікторович ділився з читачами «Є Поділля» у № 52 від 25 грудня минулого року – прим. авт). Зараз цю страву частіше готую я, удосконалюючи її. А чоловік любить готувати плов. У мене він так не виходить. Тому якщо ми запрошуємо у гості друзів, то плов готує лише Віталій. І завжди допомагає мені готувати інші страви. На мій погляд, жінка може бути і хорошою господинею, і, водночас, зробити кар’єру, бути успішною. Я, наприклад, встигаю працювати, навчатися заочно. Й, разом з тим, із задоволенням виконую домашню роботу. Люблю, коли в хаті чисто, і мені не важко ні прибрати в оселі, ні приготувати обід, ні випрати білизну. Люблю вишивати хрестиком, маю декілька вишитих картин. Однак, останнім часом на це захоплення майже не залишається часу».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую