ye-logo.v1.2

Футбольний майданчик у парку імені Івана Франка зачинять

Спорт 2963
Фото: 1plus1.ua

На ремонт!

«Це поле користується популярністю серед хмельничан, - каже начальник міського управління молоді та спорту Валерій Вешко. – А тому не дивно, що за 6-7 років він просто, як то кажуть, зносився. На його капітальний ремонт з міського бюджету виділено 335 тисяч гривень». Його слова передає "Газета Поділля".
Планували зробити іще один футбольний майданчик – поруч із діючим, де нині можна просто неба пограти у волейбол. Але поки що вирішили відмовитися від цієї ідеї. Можливо, вже наступного року збудують новий футбольний майданчик, а поки… «Прийняли рішення, що зараз доцільніше буде замінити покриття в спортзалі ДЮСШ №1 на вулиці Щорса, 17, якому вже півстоліття, - пояснює Валерій Іванович. – Плануємо замінити його на таке покриття, як в залі на вулиці Прибузькій. Замінимо підлогу і в ДЮСШ №2 у залі для фехтування, бо стара вже згнила і дітям дуже небезпечно там займатися спортом».
Зазнає оновлень і штучне футбольне поле ДЮСШ №1. На ньому планують встановити освітлення! «Хочемо, щоб була змогла в зимово-осінній період це поле використовувалося максимально довше, - пояснює начальник управління молоді та спорту. – Тому необхідно там зробити освітлення, на яке виділено 130 тисяч гривень».


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую