ye-logo.v1.2

Регбісти ХНУ зупинилися за крок від Всесвітньої Універсіади

Спорт 2630

У Львові пройшла ХІ літня всеукраїнська Універсіада з регбі-7. Команди боролися за путівку на всесвітню Універсіаду в Казані

Студенти Хмельницького національного університету продемонстрували чудовий результат на ХІ всеукраїнській Універсіаді з регбі-7 — виграли «срібло» турніру. Проте цього виявилося замало для того аби представляти Україну на Всесвітній Універсіаді в Казані. У Росію поїдуть регбісти Української інженерно-педагогічної академії з Харкова.

- Першого ігрового дня наші регбісти без проблем розібралися із опонентами із Ужгородського національного університету (30:0) та Тернопільського національного економічного університету (56:0). Більших проблем хмельничанам завдала Львівська політехніка, але і вона програла нам — 12:26, - розповідає спеціаліст Хмельницького обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки молоді та спорту України Катерина Бабій.

Три перемоги дали студентам Хмельницького національного університету змогу позмагатися у міні-турнірі за перше-третє місця Універсіади. Суперниками хмельничан були регбісти Одеської державної академії будівництва та Архітектури і Української інженерно-педагогічної академії (Харків). У важкому матчі наші регбісти обіграли одеситів (15:13), а от харків'янам поступилися (15:24) і посіли другу сходинку на турнірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую