ye-logo.v1.2

Колишній «новаторець» 17-ий у Фучжоу та 41-ий у Шанхаї

Спорт 2185

Екс-гравець хмельницького «Новатора» Валерій Самодай взяв участь одразу у двох міжнародних турнірах у Китаї з пляжного волейболу.

Спочатку Валерій Самодай у парі із Сергієм Поповим змагалися на відкритому чемпіонаті у Фучжоу. Українці потрапили у групу «Е», де завдяки двом перемогам пройшли далі. На старті наші волейболісти поступилися німцям Джонатану Ердману та Каю Матісіку 0:2 (12:21 та 19:21), але згодом здолали бразильців Вітора Феліпе і Евандро Гонсалвеша 2:1 (21:19, 19:21 та 15:12). А от грати з представниками Нідерландів Валерію та Сергію не знадобилося — вони отримали технічну перемогу через те, що один із гравців суперника зазнав травми.


Проте далі першого раунду українці не пройшли, поступившись казахам Олексію Сидоренку і Олександру Дяченку 0:2 (19:21 та 11:21), та посіли 17-у сходинку у підсумковому рейтингу.


У Шаньхаї на турнірі «GRAND SLAM» наші волейболісти лише одного разу вийшли на ігровий майданчик. Вони програли австрійцям Даніелю Мюльнеру і Йоргу Вуцлу та завершили свій виступ у Шаньхаї на 41-у місці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую