ye-logo.v1.2

Волочиський «Збруч» втратив перемогу у грі із «Рухом»

Спорт 2240
з архіву
Фото: з архіву

Футболісти волочиського «Збруча» у черговому матчі чемпіонату України серед аматорських команд розписали «мирову» із «Рухом» з містечка Винники, що на Львівщині.

У другому турі аматорської першості України з футболу у групі «1» волочиський «Збруч» на власному поля приймав «Рух» із Винників – команду власником якої є колишній тренер Національної збірної України та нинішній «коуч» харківського «Металіста» Мирон Маркевич.
Зі стартових хвилин подолян активно розпочали матч, володіли ініціативою та створили не один не гострий момент поблизу воріт гостей. І агресивна гра попереду дала свій результат – на перерву «Збруч» пішов, ведучи у рахунку 2:0.
По перерві малюнок гри змінився і уже «Рух», якому не було що втрачати, пішов в атаку. Посприяли цьому і заміни. У підсумку команді з Львівщини, зусиллями Олега Шептицького та Романа Манорика, вдалося відновити паритет.
Вирвати перемогу могли обидві команди, небезпечних моментів вистачило б і на дві гри, але фінальний свисток судді зафіксував нічию 2:2. Таким чином, «збручани» за підсумками двох турів із чотирма очками очолили турнірну таблицю у групі «1».
У наступному третьому турі чемпіонату волочиський «Збруч» 22 травня зіграє на виїзді із ФК «Вінницею».

2 тур
«Збруч» - «Рух» 2:2 (2:0)
«ОДЕК» - «Буковина-2-ЛС» 2:0 (1:0)
«Авангард» - ФК «Вінниця» 3:1 (1:1)

3 тур, 22 травня
ФК «Вінниця» - «Збруч»
«Буковина-2-ЛС» - «Авангард»
«Рух» - «ОДЕК»

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую