ye-logo.v1.2

Чоловік та жінка мають доповнювати одне одного,

Спорт 1638

Вважають більшість чоловіків нашої області, коли мова заходить про фемінізм. У жінці має бути жіноча сутність, в чоловікові – чоловіча, а ф

Володимир Смотритель, актор, керівник монотеатру «Кут»:
«На такі речі я дивлюся крізь призму Рунвіри – рідної національної української віри, котру сповідую. 8 березня ми не відзначаємо: у нас є свято Матері-Лель, яке ми святкуємо у грудні. У цьому святі є все – любов та повага до жінки, до матері, а от всі свята, придумані штучно, я не сприймаю. Щодо фемінізму, що я можу сказати? Бог відтворює себе і у чоловічому, й у жіночому началі однаково. І вони рівні між собою. Чоловік має свої якості та обов’язки, жінка – свої, і вони мають цінувати це та доповнювати одне одного. Лише та сім’я буде щаслива, де гармонійно, згідно зі своїми обов’язками, поєднуються двоє людей: чоловік має дарувати жінці свою мудрість, захист, а вона – родинне тепло, затишок. Саме так жили наші пращури, цінуючи в жінці – жіночу сутність, в чоловікові – чоловічу».

Олександр Яковюк, начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації:
«На мою думку, і у чоловіка, і у жінки повинна бути повна сім’я. Адже навіть якщо жінка незалежна фінансово, вона не завжди почувається щасливою. Але кожна жінка має право і повинна бути щасливою у сім’ї. І тоді буде майбутнє і у неї, і в держави.  А у сім’ї між чоловіком та дружиною повинні бути взаєморозуміння й взаємоповага.  Щодо головування… Кожен на відповідному етапі життя має кращі знання, вміння. Тому й головним на кожному етапі життя, у кожній проблемі, з якою стикається родина, має бути той, хто краще обізнаний із ситуацією».

Андрій Мацейко, депутат Хмельницької районної ради:
«З огляду на сьогодення, то у чоловіка та жінки мають бути рівні права. Навіть у сім’ї і чоловік, і дружина повинні мати свої інтереси, хобі, заняття. І час від часу присвячувати своїм інтересам час. Інакше люди швидко набриднуть один одному. Жінка, на мій погляд, має працювати і навіть робити кар’єру, якщо це їй потрібно. Щодо зарплатні, то її розмір не повинен впливати на ставлення чоловіка до жінки й навпаки».



Олександр Антонюк, художник:
«Поява фемінізму й досі не вивчена, тобто, невідомо, чому такий напрямок справді з’явився. Є думка, що фемінізм придумали не стільки, щоб захистити права жінок, а щоб відірвати їх від сім’ї та примусити працювати. Мабуть, тоді просто бракувало робочих рук. Нині ж, коли жінка і кар’єра – поняття, які не викликають подиву, коли немає якихось сфер життя, які б забороняли жіноче втручання, фемінізм просто недоречний. Взагалі, я вважаю, що жінка та чоловік мають доповнювати один одного. Ми ж по-різному створені, і, мабуть, ці відмінності нам Бог дав саме для того, щоб разом ми об’єднувалися воєдино».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую