ye-logo.v1.2

Лариса Кондратюк: „Налаштуйтесь на добро у наступному році”

Спорт 2584

Цілителька радить наступні два тижні „відсидітися на печі”

Закінчується високосний 2008 рік. Від трьох попередніх він відрізняється лише тим, що ділиться на 4, а в лютому – на один день більше. Здавалося б, звичайний рік, але чомусь в народі побутує думка про те, що високосний рік несе людям одні лише біди. Народна цілителька з Хмельницького Лариса Кондратюк погоджується з цим і розповідає, чому все відбувається саме так, і радить, як провести 2008 рік і зустріти наступний.
– Рік, що минає, несхожий з іншими. Мало того, що він високосний, він має в собі ще й чотири нулі. Дивіться, 2008: нуль, нуль і вісімка має в собі два нулі. В результаті отримуємо чотири нулі. Це дуже погано. Крім того, вісімка означає безкінечність, от і маємо: постійні неприємності, болячки і невдачі. Таким і вийшов 2008 рік – важкий, проблемний.
До того ж, це був рік Миші. І якщо простежити за життям цієї тваринки і наших людей у цьому році, то воно було дуже схожим. Як миші живуть? По полях рискають, збирають по крупицях, а їх, як правило, усі ганяють. Так і нас увесь рік ті, хто нагорі, ганяли, забираючи усе, що збиралося роками.
Людям у 2008 році показали, які вони є. Зараз для нас нічого святого немає, і суспільство розділилося на дві частини: одні живуть для себе, а інші, тобто, народ, залишились сам на сам з проблемами.
2004-й таким не був, бо четвірка означає достаток, покірність. 2012 теж буде добрий, хоч і високосний: один і два в сумі дає три, а це - покровительство впродовж цілого року, яким би він не був: високосним чи звичайним. Тобто, Ангел-охоронець стоятиме над кожним із нас.
- То, виходить, нам ще залишилося пережити два тижні, і тоді, можливо, „попустить”?
- Можливо, й попустить, але можна перетягнути всі проблеми, які були у 2008-му, в наступний рік. Тому, за 5 хвилин до приходу нового року я порадила б запалити свічку, всі члени сім’ї нехай піднімуться і старший в родині скаже: „Високосний уходящий, забери від нас, рабів Божих (імена всіх членів родини) болячки, невдачі, плітки, скандали, злидні, поробки, всяке зло і всяке чаклунство”.
Ще я порадила б ці два тижні усім бути дуже обережними, бо рік „добирає” все, що не „добрав”. Адже, якщо ви помітили, під кінець цього року, який був дуже важким, причому, для всіх, проблем, агресії, злоби побільшало. Недавно у мене був чоловік, у якого згоріла заправка, а вона коштує не багато, не мало - мільйон доларів. Причому, згоріла не тому, що хтось її підпалив, а так склалися обставини - замкнула електрика. Жінка прийшла зі сльозами, її побив 24-річний син, до того - ласкавий, спокійний. Тому в кінці року завжди треба бути обережним, а якщо мова йде про високосний, то небезпека посилюється в кілька разів.
– І що на нас чекає в наступному році?
– Коли бамкне 12 годин, скажіть: „Рік 2009-й, принеси нам здоров’я, удачі, добробуту, радості в домі, радості від дітей...”. Просіть усього, чого ви хотіли б.
Адже 2009 рік - рік Бика. Як можна охарактеризувати цю тварину? Вона стоїть у стійлі, і їй принесуть все необхідне, її нагодують. Отак і людині в наступному році навіть напружуватися не треба буде, вона отримає все, що захоче. Якщо ж показуватиме свою агресію, злобу, настирливість, нічого доброго з того не буде. Чому? Рік 2009-й буде мати три нулі: 0, 0 і 9. Це краще, ніж ми маємо сьогодні. Але 9 - означає агресивність, крім того, вона має здатність перевертатися на 6. А це - зло. І якщо людина триматиме його в собі, поєднуючи це з агресивністю, це буде щось схоже на скаженого бика. А такого бика знищують.
Якщо людина налаштується і запрограмує себе на удачу, благополуччя, радість... так воно й буде.
А зараз людина нічого не може зробити, тому потрібно змиритися. Цей рік вже добуває кінця, і, сподіваємося, що все погане з боєм курантів закінчиться. В канун нового року наговором, який я зачитала на початку нашої розмови, вона відсікає від себе негатив. А в перші секунди 2009 року побажала собі здоров’я, добра, удачі для сім’ї, і вже запрограмувала себе на добро. Так і буде. Бо „воздасться нам по нашій вірі”. А якщо ж їй і дають випробування, то і вихід показують.
– Можливо, високосні роки такі важкі тому, що люди роблять щось не те. Можливо, існують якісь „правила поведінки у високосний рік”? Наприклад, не топити кошенят, не робити великі покупки...
– Я думаю, що це випробування, щоб люди пройшли їх і переглянули деякі моменти життя. Тому в кожному домі має бути Біблія (Тора...), і кожен має прочитати хоча б одну заповідь в день.
А кошенят (як і цуценят) взагалі не можна топити, бо в роду обов’язково будуть потопельники. Так само не можна їх викидати на вулицю, оскільки ви, чи хтось із ваших нащадків теж може опинитися на вулиці.
Дивно, але, якщо ви помітили, для усіх високосний рік важкий, а той, хто має вдома котів і собак, не дуже й скаржиться на проблеми. Просто тварини (часто свідомо) беруть на себе удар. Так само і у високосний рік вони оберігають тих, хто дав їм притулок. Один мій клієнт у цьому році втратив трьох собак, які загинули під машиною! Сам же він тричі потрапляв в аварії, які закінчувалися для нього „малою кров’ю”. Це собаки оберігали його. Згадайте, в кожного в житті було щось подібне.
Ще кажуть, що не можна одружуватись, народжувати дітей, міняти роботу, їздити у тривалі поїздки, купувати будинки, машини.., але це все відносно. Якщо прислухатися до всього, то ні весіль не було б у високосному році, ні покупок. Думаю, що людина сама повинна вирішувати, що їй робити, але все-таки не завадило би прислухатися до інтуїції. Якщо з незрозумілої причини не хочеться чогось робити, то не робіть. А якщо ви налаштуєте себе на те, що одруження, нова робота (будинок, машина...) принесуть добро, то вам нічого не завадить.
А ці два тижні, що залишилися, пораджу „закритись у мушлі”, не звертати увагу ні на що і ні на кого, не починати нових справ, а просто відсидіти. А ще краще - уявити, що ви маленькі діти, вилізти на теплу піч і чекати щасливого Нового року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую