ye-logo.v1.2

„Ялинка має бути штучною, а стіл – вишуканим”, –

Спорт 1951

радять спеціалісти з фен-шуй

„Зміни навколишній світ, і щастя посміхнеться тобі!” – таким є один із принципів фен-шуй. Щоб у нашому домі був статок, ми ставимо грошові дерева, щоби прийшло кохання - вішаємо романтичні фотографії... Прикра- шати ялинку й шукати місце для Діда Мороза теж треба, беручи до уваги фен-шуй. Тоді наступний, 2009 рік принесе вам і гроші, і кохання, і здоров’я.

Коли ми готуємося до зустрічі Нового року, приносимо в дім ялинку, вішаємо гірлянди та іграшки, - ми змінюємо інтер’єр своєї квартири. Щоб святкові зміни принесли позитивний результат, і в 2009 році наше життя склалося щасливо, варто дотримуватись деяких правил.
Позитивна енергія приходить у наше помешкання через вікна й двері. Щоб на її шляху не виникло перешкод, перед святом варто розібрати завали у вітальні і прикрасити її електричними гірляндами. Звільнивши вхід, візьміться за інші кімнати, без жалю викидайте старий мотлох, непотрібні й зламані речі, одяг, що давно пилиться на полицях шафи. Разом з непотребом з вашого дому підуть хвороби, турботи й печалі.
Згідно з фен-шуєм, усі предмети повинні розташовуватися в певних сторонах світу. Тому в цьому році спеціалісти з фен-шую радять ставити ялинку у східному (відповідає за здоров’я) або північно-західному (сприяє творчості) боці квартири.
...У фен-шуї, на відміну від слов’янських традицій, віддається перевага штучному деревцю. Адже, як стверджує древнє вчення, зрубана ялинка – мертва, тому виділяє навколо себе негативну енергію.
Якщо ви поставили ялинку у східному боці квартири, прикрасьте її іграшками з „водною” тематикою: рибками, морськими ковзанами, блакитними й синіми кулями.
Якщо ж ялинка стоїть на північному заході, прикрасьте її білими, жовтими, сріблястими й золотими кулями. Якщо у вас є ялинкові іграшки або маленькі сувеніри з далеких країн, не забудьте повісити і їх, - вони зберігають енергію подорожей, тому допоможуть відправитися у мандрівку і в наступаючому році. Дзвіночки та підківки привернуть до вас удачу, а ялинка з янголятками перетвориться на дерево бажань. Але головна іграшка, яка обов’язково повинна бути на ялинці, це символ наступаючого року.
Не обійтися й без Діда Мороза, але поруч із ним повинна бути Снігуронька, - адже лише парні предмети активізують зони кохання і шлюбу, забезпечуючи благополуччя в цих сферах.
... Новорічний стіл в ідеалі має бути овальної або круглої форми. Якщо у вас він має прямокутну форму, задрапіруйте гострі кути скатертиною. Що стосується святкових страв, то не заставляйте стіл дорогими продуктами. Приготуйте кілька дійсно шикарних страв, придбайте один-два дорогих напої, а посуд поставте найдорожчий і найкращий – усе це символічно забезпечить добро і статок у вашому домі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую