ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо» підписало трьох гравців юнацької збірної України

Спорт 3075
Фото: galsports.com

Перед домашньою грою із овідіопольською командою «Реал Фарма» «Динамо» покинуло троє футболістів, натомість прийшло п’ять інших.

Виявилися непотрібними «Динамо» вихованці хмельницького футболу Володимир Беринда та Валерій Ярмош, а також «приїжджий» Микола Крайовий.
Натомість керівництво «динамівців» підписало угоди із п’ятьма «легіонерами»: Михайлом Казнохою, Олександром Костюком, Дмитром Шираєм, Ярославом Соколом та Дмитром Кульчуком.

Михайло Казноха (народився 21 листопада 1989 року). Вихованець дніпропетровського футболу. Виступав у ДЮФЛ за «АТБ» Олімп» (Дніпропетровськ), «Кривбас» (Кривий Ріг) та «Металург» «Запоріжжя». На професійному рівні грав за мелітопольський «ОЛКОМ», алчевську «Сталь», дніпропетровський «Дніпро-75», маріупольський «Іллічівець-2» та «Украгроком» (Головківка). За юнацьку збірну України (U-15) провів п’ять матчів.

Олександр Костюк (народився 7 лютого 1992 року). Викованець вінницького футболу. У ДЮФЛ грав за «ДЮФК «Нива-Світанок» (Вінниця) та «Металург» (Донецьк). На професійному рівні виступав за донецький «Металург» у Першості дублерів та Молодіжній першості. Провів чотири матчі за юнацьку збірну України (U-16). Останній клуб ФК «Вінниця», з яким грав на першість та кубок Вінницької області, а також у чемпіонаті України серед аматорських команд.

Ярослав Сокол (народився 3 січня 1991 року). Вихованець київського «Динамо», за команди якого пограв у Другій та Першій лігах і Першості дублерів. Також виступав за івано-франківське «Прикарпаття», тернопільську «Ниву» та черкаський «Славутич». За юнацьку збірну України провів десять матчів та забив один гол.

Дмитро Ширай (народився 8 листопада 1992). Футбольну освіту здобував у юнацькій команді чернігівської «Десни». Далі була Першість дублерів у складі дніпропетровського «Дніпра» та друголігова стрийська «Скала». Останнім клубом значиться ФК «Рава» (Рава-Руська).

Дмитро Кульчук (народився 3 листопада 1990 року).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую