ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо» виграло вперше за 285 днів

Спорт 2290
Фото: balabas.com.ua

Обігравши на виїзді новокаховську «Енергію», хмельничани піднялися з останнього місця у турнірній таблиці.

Несподіваний результат принесла гра сьомого туру між новокаховською «Енергією» та хмельницьким «Динамо». У домашніх стінах новокаховчани поступилися аутсайдерам змагань – хмельницькому «Динамо».
Зі старту матчу гості виглядали відверто цікавіше: більше володіли м’ячем та брали ініціативу у нападі. Новокаховчани, здавалося, вирішили діяти «другим номером», адже натяки на гостроту біля воріт суперника виникали тільки після контратак.
Поєдинок не можна було назвати грубим, однак на 15-ій хвилині воротар «Енергії» зіткнувся із нападником «динамівців» Олександром Лакустою. Останньому знадобилася допомога «швидкої» і заміна. У гру вступив Тарас Стретович, який одразу ж пожвавив гру гостей попереду. Тільки чудова реакція голкіпера «енергетиків» врятувала їх від пропущеного м’яча після удару головою Стретовича. За кілька хвилин гості створили ще одну нагоду, але удар з гострого кута прийшовся повз рамку.
«Енергія» відповіла не менш небезпечно. Олександр Муковозов міг забивати після гарного пасу Павла Гарібяна з лівого флангу. Однак удари Олександра заблокував воротар, а потім і захисники динамівців. Та вже через кілька хвилин господарі повели в рахунку. Юрій Комягін майстерно підкрутив м’яча зі штрафного на лівому фланзі атаки, «круглий» пролетів над головами гравців і акуратно «ліг» у дальній кут – 1:0.
На 20-ій хвилині суддя показав попередження Богдану Скоцькому за небезпечну атаку суперника, а через вісім хвилин арбітр видав ще один «гірчичник» Скоцькому за симуляцію. Як наслідок – вилучення і година гри для господарів у меншості.
Уже на 35-ій хвилині гості ледве не скористалися чисельною перевагою, але воротар «енергетиків» врятував свою команду після пострілу зблизька.
У другій половині матчу гра у місцевих футболістів зовсім не «клеїлася», з’явилося чимало браку у передачах і втрат м’яча. Після однієї з таких втрат на лівому фланзі гості організували показову контратаку і зрівняли рахунок. Красивий удар у «дев’ятку» до свого активу записав Стретович.
Опісля команди обмінялися кількома непоганими атаками, однак без вдалого завершення. Господарі не запропонували агресивнішої гри, тож подоляни скористалися моментом затишшя і забили другий гол. Ще одна контратака, кілька ударів, які приймають на себе захисник, але чергова спроба Івана Сомова приносить гостям успіх. З остаточними 2:1 на користь «Динамо» команди і завершили матч.
Перемога хмельничан у цьому поєдинку стала першою у цьому році. Востаннє наші футболісти перемагали ще 10 листопада 2012 року, тоді обіграли на виїзді київську «Оболонь-2».
Наступним суперником «Динамо» стане стрийська «Скала», яка завітає до Хмельницького у вівторок, 27 серпня.

«Енергія» – «Динамо» – 1:2 (1:0).
«Енергія»: Зелінський, Горбачов, Черній, Шешеня, Арутюнян, Ковальчук (Солович, 76), Скоцький, Гарібян, Комягін, Черняєв (Цвик, 87), Муковозов (Котов, 74).
Запасні: Остапенко, Мостіпан, Логвиненко, Риженко.
Тренер: Юрій Окул.
«Динамо»: Іванов, Місюра (Папірович, 46), Адаменко, Плішка, Ширай, Мельник (Плосконос, 74), Антонов, Яровий (Данильченко, 87), Солонинко, Сомов, Лакуста (Стретович, 15).
Запасні: Левченко, Кульчук.
Тренер: Вадим Крохан.
Голи: Комягін 27 – Стретович 57, Сомов 71.
Попередження: Арутюнян 24, Муковозов 45+2, Горбачов 86 – Місюра 21, Папірович 71.
Вилучення: Скоцький 28 (друге попередження).

 

За матеріалами fc-energiya.com
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую