ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» нарешті перервав свою програшну серію

Спорт 1802
sportlider.km.ua
Фото: sportlider.km.ua

Хмельничани на власному паркеті зуміли відібрати очко у львівської «Енергії».

Два з половину місяця хмельницький «Спортлідер+» лише програвав у футзальній Екстра-лізі. Востаннє підопічні Віктора Мглинця здобували позитивний результат ще 15 січня, коли вдома обіграли луганський «ЛТК» з рахунком 4:2. І ось цими вихідними подоляни знову порадували своїх вболівальників.
Львівську «Енергію», попри те, що цей сезон для неї складається не зовсім вдало, можна віднести до еліти українського футзалу і галичани продемонстрували не лише яскраву, але й змістовну гру.
Першими рахунок у матчі відкрили хмельничани - Олексію Фетьку вдався удар з лівого флангу і «смугастий» залетів точнічінько під стійку воріт. На це львів’яни досить швидко відповіли «дуплетом» Михайла Грицини. Але гра не пішла за уже звичним сценарієм, коли подоляни пропускають, а суперник забиває. Господарів поля вивів вперед дублем Андрій Засенко, а довершив погром Володимир Сондак – 4:2.
Проте це був лише перший тайм. Після перепочинку гості «задавили» хмельничан п’ятим польовим гравцем. Чисельна перевага дала свої «плоди» і львів’яни забили три голи за одинадцять хвилин 5:4. Більше того, галичани продовжували грати із додатковим гравцем та нагнітати ситуацію біля воріт Максима Лисенка. Але, як кажуть, не забиваєш ти – забивають тобі. За чотири хвилини до фінальної сирени Дмитро Кулаков опинився з м’ячем перед незахищеними воротами суперника та зрівняв рахунок.
Підсумкові 5:5 підняли настрій не лише гравцям та тренерському штабу «Спортлідеру+», але й вболівальникам, які нічию своїх улюбленців святкували як перемогу.
Наступну гру «Спортлідер+» проведе уже у цей четвер, 3 квітня. До Хмельницького завітає рівненський «Кардинал». Початок зустрічі о 16:00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую