ye-logo.v1.2

В обласних змаганнях зі спортивного туризму перемогла команда Шепетівського району

Спорт 5747
організаторів
Фото: організаторів

Вони представлятимуть Хмельниччину на всеукраїнських змаганнях.

Біля села Черче, що на Чемеровеччині, відбулися традиційні змагання — Кубок області зі спортивного орієнтування та Чемпіонат області зі спортивного туризму. Останній, який проводився 52-й раз, складався зі змагань з пішохідного та з велосипедного туризму.
“Хоча погода була не дуже сприятливою, дощовою, організаторам вдалося повністю виконати програми цих заходів. У Кубку з орієнтування та Кубку з пішохідного туризму взяли участь по 14 команд (понад 150 учасників) з 11 районів, трьох міст та команда гуртківців Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (ОЦТКУМ). У Кубку з велотуризму – 12 команд”, - розповідає методист ОЦТКУМ Інна Кіретова.


Цього року незаперечними лідерами у змаганнях з видів спортивного туризму виявилися команди з Шепетівського району, основу яких складають учні Городищенської загальноосвітньої школи, члени туристично-оздоровчого клубу "Меридіан". Вони виграли обидва кубки – з пішохідного та велосипедного туризму. Друге місце у кубках посіли команди гуртківців ХОЦТКУМ, третє місце у загальному заліку Кубку з пішохідного туризму – у команди з Полонського району, а у Кубку з велосипедного туризму – у команди з Кам’янця-Подільського.


Команди, які вибороли кубки, будуть захищати честь нашої області на юнацьких Всеукраїнських чемпіонатах з видів туризму та спортивного орієнтування.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую