ye-logo.v1.2

П’ять генералів дали настанову «Динамо-Хмельницький»

Спорт 1548

У Хмельницькому відбулася офіційна презентація нової футбольної команди

Останнього березневого дня керівники всіх правоохоронних та силових відомств Хмельниччини, які входять до складу обласного фізкультурно-
спортивного товариства «Динамо», зібралися разом, щоб представити громадськості той футбольний клуб, який захищатиме честь області в чемпіонаті України серед команд другої ліги групи «А». Адже «Динамо-Хмельницький» стало правонаступником «Поділля» і продовжить змагання вже 4 квітня. У спадок новій команді дісталося важке турнірне становище – 15 місце серед 17 команд.
«Завдання сьогодні стоять доволі важливі, – заявив Володимир Гаврилюк, начальник обласного управління Міністерства внутрішніх справ України. – Потрібно, щоб футболісти та тренерський штаб вивели команди на вищі щаблі спортивних досягнень. Тому що той результат, який в нас є, – нас не задовольняє. Ми поставили завдання, щоб команда, по завершенні другого кола, посіла 3-4 місце. Для того, щоб вийти на такий рівень, потрібна неабияка допомога – фінансова та моральна підтримка». Поки що ж про фінансову підтримку (реальну) заявила хмельницька міська влада. Натомість, у «Динамо» сподіваються, що й обласна влада виконає свої обіцянки щодо підтримки футбольної команди.
За словами Валерія Крохана, директора футбольного клубу «Динамо-Хмельницький», який свого часу був футболістом «Динамо», головне завдання, яке ставитиметься гравцям у кожному матчі – грати на максимальний результат. Отож грати по максимуму доведеться 27 футболістам (4 з яких в найближчому резерві), з якими підписали контракти. Майже всі вони перейшли з «По-ділля», хоча, звісно, є й нові обличчя: голкіпер Василь Козіброда («Верес», Рівне), півзахисник Сергій Рева (молдовський ФК «Тирасполь»), нападники Євген Нікітін (білоруський «Дніпро») та Сергій Дітковський (казахський «Актобе», вихованець славутської школи футболу). Капітаном «Динамо-Хмельницький» призначено досвідченого захисника Віталія Балицького. «Атмосфера в команді хороша, спокійна, робоча. Якщо виконувати ті принципи, які вимагає головний тренер, вважаю, все буде добре. Але за місяць важко побудувати команду. Ми втратили два місяці, тренуючись у залі. І дякую, що поїхали на збори, де пограли з сильними командами», – зазначив Віталій Балицький.
Отож головний тренер хмельницьких «динамівців» Володимир Рева, в якого є досвід керування командою-учасником європейських кубків (у ФК «Тирасполь»), розповів про три складові, які були під час підготовки команди до змагань у чемпіонаті України, та залишаються зараз. Перша – регіональна селекція, друга – постановка зонального принципу ведення гри (так, як грають у Європі), ну, і, звісно, видовищність та результат. Ну, а наскільки «Динамо-
Хмельницький» у стислі терміни змогло підготуватися до матчів у другій лізі, покаже сам чем-піонат. «Відповідь про нашу готовність всі отримають у проміжок часу з 4 квітня (перша офіційна гра – прим.авт.) по 13 червня (останній матч - прим.авт.)», – зазначив Володимир Сергі-йович.
4 квітня хмельничани в Кончі-Заспі Київської області гратимуть проти столичного ЦСКА. А вже 11 квітня на СК «Поділля» прийматимуть тернопільську «Ниву».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую