ye-logo.v1.2

Не виграли. Але ж не програли!

Спорт 1329

День Перемоги для футболістів хмельницького «Динамо» не став переможним. Але, зважаючи на суперника хмельничан, який завітав у гості до Хмельницького, нічия в матчі 27 туру проти білоцерківського «Арсеналу» для «Динамо» - доволі гідний результат.
«Каноніри», які перед матчем у Хмельницькому посідали четверту сходинку в турнірній таблиці, мають непогані шанси завершити чемпіонат на першій сходинці та підвищитися в класі. Тим паче, що бажання та фінансові можливості команди з Білої Церкви дозволяють їм грати в першій лізі. Однак, ні потужніший склад, ні гроші, ні фортуна – не допомогли «Арсеналу» здолати хмельницьке «Динамо».
Вже на 9-й хвилині матчу гості мали чудову нагоду відкрити рахунок у грі. Однак м’яч, який вже летів у порожні ворота, в останню мить вибив захисник «Динамо» Андрій Яремчук. Ще через 9 хвилин арбітр зустрічі призначив вільний удар у бік воріт хмельничан, до яких було всього на всього метрів 5-6. Голкіпер хмельничан Василь Козіброда вишикував стінку з 9 футболістів на лінії власних воріт, чим дещо потішив уболі-вальників, яких на трибунах спорткомплексу «Поділля» зібралося понад 2,5 тисячі. Але ж головне, що така масована стінка допомогла «Динамо», врятувавши від удару Юрія Войтовича! Ну, а на 22-й хвилині відзначитися могли і господарі поля. Однак потужний удар з 27 метрів Сергія Дітковського голкіпер гостей зумів перевести на кутовий. У другому таймі «Арсенал» почав діяти ще небезпечніше. Однак, влучності білоцерківцям не вистачало. Та й надійно діяв Василь Козіброда. Щоправда, на 89 хвилині гості знову ледве не відкрили рахунок. Цього разу м’яч із порожніх воріт вибив Сергій Якубовський. Фінальний свисток рефері зафіксував бойову нічию у цьому протистоянні.
Після гри головний тренер «Динамо» Володимир Рева зазначив, що перед його командою стояло завдання набрати очки, з чим, власне, вона і впоралася. А ось його опонент – Ігор Артемович, назвав хмельницьку команду сильною, та висловив невдоволення результатом у матчі. «Арсенал» їхав за перемогою… Поки що ж «Динамо» посідає 12 сходинку в турнірній таблиці. А свій наступний матч хмельничани зіграють вдома 20 травня проти вінницької «Ниви».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую