ye-logo.v1.2

Волочиська команда виконала завдання!

Спорт 1453

«Збруч-Агро» достроково вийшов до плей-офф

За три тури до завершення групового етапу чемпіонату України серед аматорів волочиський «Збруч-Агро» гарантував собі місце в наступній стадії змагань. У матчі 7 туру в Волочиську підопічним Ігоря Шишкіна протистояла друга команда першої групи «Княгинин» з Підгайчиків Івано-Франківської області. Отже, це був матч лідера проти наздоганяючого. А тому ще до початку було зрозумілим, що поєдинок стане доволі цікавим та важким для футболістів.
«Збруч-Агро» вийшов на гру в дещо послабленому складі. Не було головного бомбардира команди Ігоря Козелка, який ще зовсім нещодавно в складі хмельницького «Поділля» в другій лізі забивав чимало. В аматорах Ігор теж справно забиває – 5 голів у 5 матчах. Однак проти «Княгинина» форвард не зміг вийти – одружився та поїхав у весільну подорож! Щоправда, в команді з Волочиська й так вистачає досвідчених гравців. Чого лише варті такі футболісти, як Андрій Будник, Руслан Кострицький, Автанділ Гвіанідзе, Ігор Глушок та… ще багато інших. Всі вони пройшли «школу» першої та другої ліги. Відзначимо й те, що в складі «Княгинина» є відомі в українському футболі обличчя. До прикладу, Василь Тофан та Орест Дорош, які встигли пограти за івано-франківське «Прикарпаття» в вищій лізі.
«Давай, «Збруч»! Давай», – кричав один із вболівальників господарів, який дивився футбол поруч із кореспондентом «Є Поділля». «Наші сьогодні виграють, - сказав чоловік. – Інакше бути не може. «Збруч» сильніший»! Сильніший чи ні – потрібно було довести на полі. І хоч команда Ігоря Шишкіна й домінувала на полі в першому таймі, але знайти власну гру ніяк не могла.
Інша справа – другий тайм. Головний тренер «Збруч-Агро» вніс корективи у гру підлеглих, зробив декілька замін, і волочиську команду наче підмінили! Фактично ж перша небезпечна атака господарів у другому таймі завершилася голом. Екс-гравець «Поділля» Андрій Білик навісив на дальню штангу, де Олександр Брянський, ще один екс-подолянин, вдало замкнув цей пас. «Що я казав?! – на радощах вигукнув вболівальник із Волочиська. – Зараз ще заб’ють! Давай, «Збруч»! Вперед!». І команда на досягнутому не зупинилася. На 58 хвилині в ворота «Княгинина» влетів другий гол. Цього разу його автором став Автанділ Гвіанідзе, за плечима якого є досвід виступів за «Торпедо» з Кутаїсі, тернопільську «Ниву» та ще декілька професійних клубів. Гості ж, після двох швидких голів у другому таймі, на якусь мить просто розгубилися, і ледве не пропустили ще декілька м’ячів. Але реалізація в «Збруч-Агро» «закульгала».
Рахунок 2:0 зберігся до завершення матчу. А після фінального свистка футболісти «Збруч-Агро» почали вітати один одного та свого тренера – Ігоря Шишкіна із виконанням поставленого керівництвом клубу завдання – виходу з групи. Тепер, за словами Ігоря Володимировича, «Збруч-Агро» намагатиметься зберегти перше місце в групі, що у плей-офф команді дістався слабший суперник.
Ще один представник Хмельниччини – дунаєвецький «Верест-ІНАПіК», пропускав матч сьомого туру. Ну, а у восьмому турі обидві наші команди гратимуть на виїзді. Дунаївчани в Підгайчиках, а футболісти Волочиська на Буковині проти ФК «Лужани».
.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую