ye-logo.v1.2

До збірної України викликали двох гравців «Спортлідера+»

Спорт 2170
Дмитро Калуков отримав шанс дебютувати за збірну України
Дмитро Калуков отримав шанс дебютувати за збірну України. Фото: sportlider.km.ua

Дмитро Калуков отримав змогу дебютувати за головну футзальну команду країни.

Головний тренер футзальної збірної України Олександр Косенко оголосив склад команди, який готуватиметься до контрольних матчів проти збірної Чехії.
Уже традиційно до лав головної команди країни викликали «спортлідерця» Олексія Фетька. Проте Олександр Косенко не став обмежуватися лише 21-м номер хмельницького «Спортлідера+», також до матчів із чехами готуватиметься і ще один гравець хмельничан – Дмитро Калуков.
Для Дмитра Калукова ігри проти чехів стануть дебютними за збірну України. Варто відзначити, що «сімка» «Спортлідера+» уже давно «стукається» до збірної, адже лише у цьому сезоні на рахунку Калукова 16 голів у 14 матчах.
Склад збірної України: Євген Іваняк, Дмитро Литвиненко, Микола Білоцерківець, Дмитро Сорокін, Денис Овсянніков, Дмитро Шамлі, Євген Рогачов, Дмитро Бондар (усі з харківському «Локомотива»), Олексій Фетько та Дмитро Калуков (обоє з хмельницького «Спортлідер+»), Євген Валенко («Фенер», Азербайджан) Роман Кордоба («Енергія», Львів), Петро Шотурма («КПРФ», Росія) та Віталій Дзюба («ЛТК», Луганськ).
Збірна України збереться разом 5 лютого у Львові, де й буде готуватися до битв (9 та 10 лютого) з одинадцятою командою у світовому рейтингу ФІФА.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую