ye-logo.v1.2

Дядя жора повертається на телеекран!

Спорт 1452
Фото: Віктор

І продовжує займатися «кумівством»

Відомий хмельничанин, який в паспорті записаний як Вадим

Мичковський, продовжує підкорювати столицю України.

Після зникнення з телеефіру «Comedy Club UA», Дядя Жора майже не з’являвся на екранах телевізорів (не враховуючи участі в проекті «Танцюю для тебе»)… І ось нещодавно він повернувся!

Кухня Дядi Жори

Він готує «на швидку руку» винятково з тих продуктів, які опинилися цього ранку у холодильнику. А ранок цей на каналі «1+1» щоп’ятниці в програмі «Сніданок з 1+1». «Щодня в «сніданку» виходить рубрика «Анекдоти від Дяді Жори», - розповів «Є Теленавігатору» Вадим Мичковський. – На вулиці я ловлю людей, розповідаю їм анекдот, а вони – мені. В такий спосіб піднімаємо один одному настрій. А «Кухня» в ефірі лише по п’ятницях, бо в інші дні в «сніданку» «правильна» кухня від шеф-кухарів різних ресторанів. Я ж даю корисний рецепт, але з приколами». Подібний проект став наслідком давньої дружби Дяді Жори з телеканалом. І це ще «квіточки»! Наприкінці жовтня на «плюсах» вийде нове шоу від Дяді Жори. Щоправда, що це за «штука», як вона називатиметься тощо – поки що тримається в таємниці. «Зазначу лише, що вона буде в ефірі щотижня», - каже колишній капітан хмельницької команди клубу веселих та кмітливих «Три товстуни».

В джазi тiльки дiвчата?

Так донедавна можна було назвати «Бігуді-шоу» - гумористичний проект, продюсером якого є Дядя Жора. Щоправда, бачити цей продукт можуть лише відвідувачі одного зі столичних клубів, де все відбувається. «Бігуді-шоу» - це перше в Україні жіноче гумористичне шоу, де глядачів «заводять» сміхом виключно дівчата.

«Дев’ятого жовтня «Бігуді» розпочинають новий сезон, - каже продюсер Дядя Жора. – І ми вирі-шили змінити формат – відтепер у стенд-ап шоу виступатимуть не лише дівчата, а й хлопці. Фактично, це як «Comedy Club». До того ж, ведемо роботу над тим, щоб проект став телевізійним. Думаю, що невдовзі його побачить вся Україна. Ось тільки на якому каналі – ще не можу сказати, оскільки ведемо перемовини з декількома».

Без бокала нема   вокалу

Є такий вислів. Щоправда, Дядя Жора, який не вживає спиртного і не співає (поки що), користується іншим – «Без ефіру ти не зірка». А тому прагне творчо розвиватися. «Найвища точка яка?, - наче сам себе запитує Мичковський. – «Залізти» не просто в проект, а в телепроект. Не такий, де ти учасник, а такий, де ти ведучий. Ось тоді це і буде вершиною, до якої я намагаюся дотягнутися. Але не так просто потрапити в телеефір».

Хмельничани «рулять»!

Першими гумористами, які мігрували до Києва, стали, як відомо, «товстуни» Вадим Мичковський, Сашко Педан та Сергій Стахов. Однак, виявляється, на цьому міграція не завершилася. «Частенько співпрацюю з представниками хмельницької філії «Камеді», яку, в принципі, я сам створив, - зізнається Дядя Жора. – Половина дівчат у «Бігуді-шоу» з Хмельницького. До прикладу, дует «Малинки» чи Тетяна Електра. Хмельницькі хлопці пишуть тексти для «Бігуді», редагують тощо. Тобто потроху підтягую хмельничан до Києва». Ну, і наостанок, виступ хмельничанок у «Бігуді-шоу» все-таки можна побачити – в Інтернеті за адресою: Http://www.youtube.com/ watch?v=FPiPJ9h5ZgE (дует «Малинки») або http://www.youtube.com/ watch?v=Yp5JTfMgR-E (виступ Тетяни Електри).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую