ye-logo.v1.2

Не гостинний «Ротор»

Спорт 1347

Хмельницькі хокеїсти перемогли львів’ян із рахунком 8:4

28 листопада «Ротор» на ковзанці, яка розташована в обласному центрі в парку імені Івана Франка, провів свій третій матч у Західноукраїнській аматорській лізі. В гості до хмельничан приїхав хокейний клуб «Червоноград» з одноіменного міста, що на Львівщині. І гості ледве не створили сенсацію…
Не встигли хокеїсти провести на майданчику й двох хвилин, як рахунок на табло вже засвідчував перевагу гостей в дві шайби! Безумовно, такий початок матчу аж ніяк не влаштовував ані гравців «Ротора», ані вболівальників, які прийшли подивитися на гру однієї з трьох аматорських команд Хмельницького (окрім «Ротора», честь обласного центру в аматорській лізі захищають «Проскурів» та «Насолода»). Однак до кінця першого періоду хмельничани не тільки вирівняли ситуацію з рахунком, а й вийшли вперед. У другому ж періоді, мабуть, була закинута найшвидша шайба чемпіонату. Після вкидання у центрі майданчика, шайба через секунд десять опинилася у воротах «Ротора». А рахунок зустрічі став 3:3. Цікаво й те, що три шайби в ворота хмельничан закинув один із чотирьох гравців «Червонограда», які мають прізвище Левицький – це був Степан. До того ж, гості нагадували якусь сімейну команду – чотири Левицьких, два Кваси… Однак на більше львів’яни в другому періоді не спромоглися. Натомість «Ротор» довів свою перевагу, закинувши ще чотири шайби. Третій період, який розпочався за рахунку 7:3, виявився доволі напруженим. А тому й не дивно, що завершився він у нічию з рахунком 1:1. Але у загальному перемога з рахунком 8:4 дісталася «Ротору». Відзначимо й те, що половину шайб у ворота гостей забив Дмитро Безпалько.
Наступного ж дня хмельничани вирушили до Львова, де зіграли проти одного з лідерів чемпіонату – «Експресу». Протистояти львів’янам «роторівцям» було вкрай важко, і матч завершився перемогою господарів з рахунком… 14:2!
Наступний поєдинок хмельничани зіграють шостого грудня. В рідних стінах «Ротор», який посідає 8 сходинку в турнірній таблиці, прийматиме «Явір» з Яворова, який йде дев’ятим.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую