ye-logo.v1.2

Хмельничанина визнали кращим спортсменом травня

Спорт 1755
Для Дмитра Янчука звання кращого спорстмена місяця, що минув, перша в кар
Для Дмитра Янчука звання кращого спорстмена місяця, що минув, перша в кар'єрі. Фото: Національний олімпійський комітет України

А його особистий наставник став найкращим тренером останнього місяця весни

Національний олімпійський комітет України назвав кращого спортсмена країна за підсумками місяця, що минув. Вперше такого почесного звання удостоїли хмельничанина, чемпіона Європи з веслування на байдарках і каное Дмитра Янчука. А його особистий наставник - Микола Мацапура, став найкращим тренером травня.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное, який відбувся в чеському Рачице, Дмитро Янчук у дуеті з Тарасом Міщуком у веслуванні серед каное-двійок на дистанції 1000 метрів здобув медаль найвищого ґатунку. Це «золото» стало найвищим досягненням серед українських спортсменів в олімпійських видах програми в травні.

На дистанції 500 м хлопці поповнили скарбничку української збірної «сріблом». У веслуванні на каное-четвірок на 1000 м українська команда у складі того ж Дмитра Янчука та Ельнура Ахадова, Дениса Коваленка, Едуарда Шеметила здобула бронзову медаль.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую