ye-logo.v1.2

Дівчинка-перлинка половину свого життя присвятила співу

Спорт 1813

Юна хмельничанка Дарина Ільницька на Всеукраїнському конкурсі “Світ талантів” в Одесі отримала перше місце, а нині готується позмагатися з обдарованими однолітками на міжнародному рівні.

В літньому таборі “Молода гвардія”, що в Одесі, маленька співачка провела майже місяць. І за цей час встигла отримати навіть не одну нагороду.

Її “Арлекіно” та “Щастя Вам” настільки зачарували членів журі “Світу талантів”, що лише занадто юний вік став на заваді найвищої відзнаки на вокальному конкурсі. “Український композитор Олександр Злотник хотів їй присудити гран-прі, - розповідає Наталя Ільницька, мама Даринки. – Але доньці лише сім років, в такому віці ще не дають цієї нагороди”.

“На гала-концерті мені дуже сподобалася сцена – велика, красива, стільки світла!” – ділиться враженнями юна артистка.

Даринка навчається співу в Хмельницькій музичній школі №1. Разом із вчителькою Раїсою Осіповою готують новий репертуар для Міжнародного конкурсу “Світ талантів”, який відбудеться в Києві вже в жовтні цього року. Пісні дівчинка виконує українською, російською та італійською мовами. Найбільше їй подобаються такі прими естради, як Алла Пугачова, Софія Ротару. Із українських виконавців улюбленими зірками Даринки є Ані Лорак та Наталя Валевська. Маленька хмельницька зірочка мріє заспівати з ними у дуеті. Але найбільша мрія Даринки – співочий конкурс “Євробачення”.

Та, крім вокальних успіхів, дівчинка ще й красуня. З “Молодої гвардії” хмельничанка приїхала з титулом “Маленька міні-міс України - 2009”. “Щодня по дві репетиції, навіть тихої години нам не давали – так втомилася, – розпо-відає Даринка. – Я цього року вперше була у літньому таборі, і хочу поїхати ще, вже в “Артек”, але просто відпочивати”.

Саме на конкурсі краси, одній з небагатьох дівчинці пощастило отримати відзнаку від Президента України Віктора Ющенка – золотого метелика. Пані Наталя каже, що Даринка завжди впевнена у собі і з нетерпінням чекає на конкурс у столиці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую