ye-logo.v1.2

Юні веслувальники вдало виступили на Львівщині

Спорт 1823
У загальнокомандному заліку хмельницька ДЮСШ ОУ посіла четверте місце на змаганнях з веслування, які пройшли в Львівській області.
У загальнокомандному заліку хмельницька ДЮСШ ОУ посіла четверте місце на змаганнях з веслування, які пройшли в Львівській області.. Фото: vk.com

У селищі Добротворі пройшла зональна першість Всеукраїнських змагань «Стрімкі човни» з веслування на байдарках і каное пам'яті заслуженого працівника фізичної культури Ю.С.Бурмака.

Участь у змаганнях взяли участь 20 команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл із західних областей України. Хмельниччину представляли одразу декілька команд – дві хмельницьких та одна з Волочиська.
Зазначимо, що багато юних веслувальників із Хмельниччини фінішували за крок до п’єдесталу пошани, а тому в загальнокомандному заліку хмельницька ДЮСШ ОУ посіла четверте місце. Волочиська ДЮСШ МОНУ здобула 11 місце, друга команда хмельничан – 20-те.
Щодо індивідуальних нагород, то Олександр Блонський, який змагався серед юнаків 2001-2002 року народження, в каное одиночці здобув дві бронзові нагороди – на 500 та 1000 метрів.
В естафеті «К-1, С-1 юнаки, К-1 дівчата 3*» на 200 метрів серед тих, хто народився у 1999-2000 роках, Павло Кравчук, Віталій Кавойтко та Анастасія Тріщук здобули срібні нагороди. Ще одне «срібло» виборов Павло Кравчук в каное-одиночці на дистанції 100- метрів. Ну, а пара веслувальників Віктор Немий-Олексій Пірнат також стала срібним призером на дистанції 1000 метрів байдарок-двійок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую