ye-logo.v1.2

Вальс з моїм янголом

Спорт 1235

Саме так називалася пісня хмельницького автора та виконавця Віктора Цимбалюка, який разом із іншими музикантами, радували слухачів своєю творчістю на музичному вечорі до Дня святого Валентина.

Душевне тепло та романтичні пісні – мабуть, особливо цінний подарунок до Дня закоханих. Наповненим ліричним настроєм та усмішками друзів видався вечір у компанії хмельницьких бардів. Виконання музикантом власної пісні, яка лягла на папір із його серця, не змогло залишити байдужим нікого. Тож вихід на сцену кожного артиста-аматора глядачі зустрічали оплесками.

„Взимку хочеться тепла, ніжно-сті, - розповіла організатор заходу Лілія Яворська, яка й сама почала співати, спілкуюючись із талановитими хмельничанами. – І наші творчі зустрічі зі слухачами завжди теплі, дружні, сповнені почуттів із композицій”. 

Кожна пісня, яка прозвучала цього вечора, була присвячена прекрасному почуттю – коханню. З вуст кожного виконавця „кохання” звучало зовсім по-різному, але дуже душевно. Серед виконавців були і досить зрілі митці, кого вже знають поціновувачі бардівської пісні – Іван Лепкий, Віктор Цимбалюк, Леонід Мазурук. А також ще зовсім молоді виконавці – Даша Маслова, Андрій та Ірина Шамрай, Артем Степанець, Ігор Гладишко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую