ye-logo.v1.2

«Поділля» повернуло собі лідерство

Спорт 1661
Гравці нетішинського «Енергетика» (в білій формі), так і не змогли гідно протистояти хмельницькому «Поділлю».. Фото: Фото автора.

А минулорічний чемпіон сенсаційно програв у Волочиську

У першості області з футболу позаду вже вісім турів. Однак і досі боротьба за першу сходинку триває не на жарт. Так, у 7 турі 21 липня в Хмельницькому зустрілися лідери чемпіонату – «Поділля», яке посідало другу сходинку, та нетішинський «Енергетик», який очолював турнірну таблицю. Такі матчі прийнято називати битвами за шість очок, і, здавалося, напруга у грі для вболівальників буде з першої до останньої хвилини…
Перший тайм видався скупим на голи та небезпечні моменти. Обидві команди наче і намагалися створити загрозу біля воріт суперника, але нічого особливого не вдавалося. Хоча на 15-й хвилині поєдинку господарям поля все-таки вдалося «розпечатати» ворота «Енергетика». І все завдяки індивідуальній майстерності Володимир Антонюка, який обіграв трьох захисників та пробив із 12 метрів у дальній від голкіпера кут.
У другому ж таймі, склалося враження, що неймовірна спека далася взнаки. Щоправда, сонечко «вдарило» лише по нетішинцям, а хмельничанам, навпаки, додало швидкості та влучності. Спочатку на 58 хвилині Олександр Богдан подвоїв рахунок у грі, а через дві хвилини Олег Гудзь забив третій гол у ворота гостей. На 70 хвилині Богдан оформив «дубль», і одразу ж за ним другим голом у ворота «Енергетика» відзначився Гудзь. Рахунок 5:0 зняв усі питання щодо переможця в цій грі. Однак «Енергетику» вдалося забити гол престижу. Із пенальті відзначився кращий бомбардир чемпіонату області Олександр Чутченко. Перемога в цьому матчі дозволила «Поділлю» повернутися на першу сходинку в турнірній таблиці, а «Енергетик» «скотився» на третій рядок, пропустивши вперед волочиський «Збруч». Однак вже у наступному турі останні, які є діючими чемпіонами області, знову втратили другу сходинку.
У восьмому турі «Збруч» на власному полі сенсаційно поступився шепетівському «Темпу» з рахунком 4:1. А ось лідери свої матчі виграли. «Поділля» вдома розібралося із дунаєвецьким «Верест-Інапіком» з рахунком 2:1, а «Енергетик» у Нетішині переміг «Славуту» із хокейним рахунком 7:4. До речі, ізяславський «Горинь-Бартнік», який в 8 турі у Старій Синяві переміг «Енергетик-Ікву» з рахунком 4:1, за кількістю набраних очок (а їх у ізяславчан 16) наздогнав у турнірній таблиці третю команду чемпіонату - «Збруч», і вже 31 липня, коли відбудуться матчі 9 туру, може обійти волочиську команду. Адже «Горинь-Бартнік» вдома прийматиме одного із аутсайдерів – «Красилів», а «Збруч» гратиме в Полонному. На виїзді, кажуть, завжди важче. Лідери ж першості – «Поділля» та «Енергетик» проведуть свої матчі у Шепетівці та Дунаївцях відповідно.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую