ye-logo.v1.2

Футзал: били-били і чотири рази пропустили

Спорт 1812
Тренер Спортлідера+ Роман Ковальчик у Херсоні при рахунку 2:0 на корсить Продексіму ризикнув, замінивши голкіпера на польового гравця, і команда пропустила ще два голи
Тренер Спортлідера+ Роман Ковальчик у Херсоні при рахунку 2:0 на корсить Продексіму ризикнув, замінивши голкіпера на польового гравця, і команда пропустила ще два голи. Фото: з архіву

Хмельницький «Спортлідер+» зазнав гучної поразки в Херсоні.

У чемпіонаті України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» зіграні матчі п’ятого туру. Хмельницький «Спортлідер+», який посідав третє місце, свою гру проводив у Херсоні проти «Продексіма» - дебютанта змагань, який йшов на четвертій позиції в турнірній таблиці.

У першому таймі гості могли щонайменше двічі відкрити рахунок. Особливо ближче до перерви, коли Олександр Педяш виходив віч-на-віч із досвідченим голкіпером Кирилом Ципуном, для якого цей матч був дебютним в складі «Продексіма». Однак гравець «Спортлідера+» не зміг переграти воротаря команди-господаря.

У другому таймі хмельничани не раз створювали небезпечні моменти біля воріт херсонської команди, однак Кирило Ципун рятував свою команду. Якщо глянути на статистику цього матчу, то «Спортлідер+» володів відчутною перевагою. Хмельничани 32 рази пробивали по воротах Ципуна, тоді як у бік воріт Богдана Тимощука було нанесено 21 удар. Ось так били-били гості, а забивали… господарі. Спочатку Бербенцев, а згодом і брат екс-гравця «Спортлідера+» Андрія Чуднова В’ячеслав зробили рахунок на табло 2:0. Через такий перебіг подій наставник хмельничан Роман Ковальчик поміняв голкіпера на польового гравця і гості пішли відіграватися, залишивши власні ворота порожніми. Забити хоча б гол-престижу не вдалося, натомість пропустили ще два голи в порожні ворота. У підсумку перемога «Продексіму» з рахунком 4:0.

Турнірна таблиця після 5 туру: 1. «Локомотив» - 12 очок (4 матчі), 2. «Енергія» - 12 (5), 3. «Продексім» - 10 (5), 4. «Спортлідер+» - 9 (5), 5. «Титан-Зоря» - 6 (5), 6. «Ураган» - 5 (4), 7. «Приват» - 4 (4), 8. «ЛТК-Інбев-НПУ» - 0 (4), 9. «Кардинал-Рівне» - 0 (4).

Вже 15 жовтня хмельничани проведуть черговий матч. У спорткомплексі УМВС о 16.00 вони прийматимуть лідера змагань, минулорічного чемпіона України харківський «Локомотив». Харків’яни – єдина команда, яка поки що не витратила жодного очка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую