ye-logo.v1.2

Хмельничани веселилися на зумба-паті у стилі «Дискотеки 80-90»

Спорт 4936

Запальні хіти, яскраві костюми, драйвові танці – доволі новий напрямок фітнесу не лише створює гарний настрій, а й чудово допомагає скинути зайві кілограми.

Хмельничани охоче освоюють одну з найновіших танцювальних фітнес-програм – зумбу. В останній день січня вже вдруге в нашому місті відгриміло запальне супер-танцювальне і мега-драйвове зумба-паті. Його організатор – хмельничанка Олександра Безносюк, хореограф та ліцензований інструктор різноманітних зумба-програм. Саме ця фітнес-вечірка відкрила цьогорічний сезон Zumba Fitnes Проектів України. Разом з командою кращих інструкторів з Києва, Миколаєва, Чернівців, Івано-Франківська хмельничани веселилися на майстер-класі у стилі Дискотеки 80-90!

«Це танець, який завжди з тобою, ти просто танцюєш і худнеш!» - так відгукуються про зумбу любителі цього танцювального фітнес-напрямку.

Зумба-паті – своєрідне кардіотренування під музику. Головна відмінність зумби від інших систем фітнесу - це свобода руху, адже тут тренуються - танцюючи!

Не треба бути професійним танцюристом, головне - відчувати ритм!

Такі заняття не тільки дозволяють знизити вагу, розвинути м’язи чи поліпшити координацію, але й дарують потужний заряд позитивних емоцій, допомагають стати розкутішими та впевненішими в собі, пробуджують відчуття ритму, вчать чути музику і підлаштовувати під неї свої рухи.

А ще вони добряче тренують м’язи. Кажуть, за годину таких зумба-танців спалюється близько 600 калорій!


У спеціально створених для зумби міксах поєднані сальса, меренге, самба з елементами фітнесу. І, до речі, зумою захоплюється не лише молодь. На вечірці «запалювали» і ті, кому немає п’ятнадцяти, і ті – кому за п’ятдесят! Усі вони веселі, позитивні, красиві, відчайдушні і щасливі!

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую