ye-logo.v1.2

У парку танцюють під мідні труби

Спорт 1383

Через багато десятиліть знову ожив танцювальний майданчик у Красилівському міському парку

Тільки збирається тут не молодь для тусовки на сучасних дискотеках, а, в основному люди, котрим виповнилося по шістдесят і значно більше років. Як у далеких шістдесятих-сімдесятих минулого століття щонеділі під мелодії муніципального духового оркестру у вихорі вальсу кружляють пари, вправно витанцьовують польку посивілі дідусі та бабусі. Багато хто з них приводить на танці своїх онуків, а то й правнуків, щоб показати, як колись відпочивала й веселилась молодь.
– Саме тут я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, з яким торуємо життєвою стежкою вже п’ятий десяток літ. І дуже рада, що знову в парку звучить мідь духового оркестру, яка повертає нас у далеку юність закоханих мрій. Коли танцюєш під цю музику, навіть не здається, що стільки років за плечима, - ніяковіючи як дівчина, каже статечна пані, міцно тримаючись за лікоть свого партнера.
Танцювальний майданчик з духовим оркестром у парку відновлено за сприяння районного відділу культури. Сюди приходять на вихідні більше півсотні чоловік. Капельмейстер-хмельничанин Анатолій Слюсар з музикантами духового оркестру дарує їм незабутні мелодії минулих років.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую