ye-logo.v1.2

Чемпіонат Хмельницького з міні-футболу: 23 голи в одному матчі та дострокові путівки у плей-офф

Спорт 1925
Динамівці з Головного управління поліції Хмельниччини продовжують перемагати в чемпіонаті міста
Динамівці з Головного управління поліції Хмельниччини продовжують перемагати в чемпіонаті міста. Фото: Асоціація міні-футболу в Хмельницькій області

Триває відкрита першість міста з міні-футболу в Преміум-лізі

У дивізоні 1 знову зіграли поєдинки одразу двох турів, після яких три команди достроково здобули путівки до серії плей-офф. Та 7 і 8 тури відзначилися не лише цим, а й вражаючою результативність в деяких матчах.

Лідер чемпіонату «Динамо-ГУНП» обидва свої поєдинки виграв. Спочатку «поліцейські» обіграли «Університет-Молокію» з рахунком 6:4, а потім і «Мустанг-Фаворит» - 6:2. «Тетра-Cook Drive», яка посідає друге місце, продемонструвала неабиякі забивні здібності. У матчі проти «Арсеналу» гравці «Тетри» забили 17 голів! «Каноніри» ж відповили 6 м’ячами. В іншому матчі «Тетра» переграла «Бамбук» 8:4. Ще один фаворит змагань – «Хмельницькі делікатеси», спочатку обіграв «Вентс» 3:2, а потім був сильнішим за «Арсенал» 10:1.

Отож, саме «Динамо-ГУНП», «Тетра-Cook Drive» та «Хмельницькі делікатеси» достроково здобули право виступати в серії плей-офф.

«Однією ногою» в наступній частині змагань знаходиться «Спортлідер-3», який обіграв «Мустанг-Фаворит» 5:2 та «Ротор» 9:2. У «Спортлідера-3» в активі 16 очок (від третього місця команду розділяє 3 бали), тоді як в переслідувачів «Вентса» та «Бамбука» по 10.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую