ye-logo.v1.2

Олімпіада в Ріо: «срібло» Аліни Комащук та сподівання на веслувальників

Спорт 3116
Аліна Комащук - срібна призерка Олімпіади-2016
Аліна Комащук - срібна призерка Олімпіади-2016. Фото: vk.com

У Бразилії тривають Олімпійські ірги, участь в яких уже взяли четверо представників Хмельниччини.

Те, на що сподівалися, справдилося. Фехтувальниця з Нетішина Аліна Комащук стала першою представницею нашої області, яка завоювала олімпійську нагороду в Ріо-де-Жанейро.

Аліна Комащук у командному фехтуванні на шаблях у складі збірної України здобула срібну медаль!

Завершили свої виступи й інші спортсмени, які представляють Хмельниччину. Так, важкоатлети Олександр Пелешенко та Дмитро Чумак посіли 5 та 6 місця відповідно. Наталія Легонькова в марафоні показала 87 результат. Попереду ж старти інших спортсменів.

Вже сьогодні в Ріо розпочнуть змагання наші веслувальники Інна Грищун та Павло Алтухов. Зокрема, Інна Грищун у парі з Анастасією Тодоровою о 15.24 за київським часом вийдуть на старт у змаганнях байдарок-двійок та дистанції 500 метрів, де позмагаються за право виходу до півфіналу. Ну, а фінал в цій дисципліні пройде завтра, 16 серпня.

Павло Алтухов о 15.00 виборюватиме путівку до півфіналу в змаганнях у каное на дистанції 1000 метрів. Нагороди ж у цій дисципліні розіграють 16 серпня.

Сьогодні ж розпочне змагатися і нетішинка Вікторія Ткачук, яка в Ріо представляє Донеччину. Попередні забіги на дистанції 400 метрів із бар’єрами відбудуться пізно вночі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую