ye-logo.v1.2

Олімпіада в Ріо: двоє хмельничан сьогодні позмагаються за нагороди

Спорт 2069
Павло Алтухов зі своїм дідусем-тренером Сергієм Жиляєвим
Павло Алтухов зі своїм дідусем-тренером Сергієм Жиляєвим. Фото: vk.com

16 серпня на Олімпійських іграх черговий змагальний день.

Головна увага прихильників спорту з Хмельниччини сьогодні буде прикута до змагань веслувальників. Де одразу ж двоє наших спортсменів змагатимуть у фіналі, а, отже, претендуватимуть на медалі.

Павло Алтухов, який вчора успішно виступив у змаганнях веслувальників на каное (дистанція 1000 метрів), о 15.08 за київським часом візьме участь у фінальному запливі. Цю гонку в прямому ефірі планує показати телеканал «UA:Перший». А вже о 15.30 Інна Грищун разом із одеситкою Анастасією Тодоровою позмагаються у фіналі байдарок-двійок на 500 метрів. Цю гонку також у прямому ефірі планують показати на каналі «UA:Перший».

А вже пізно вночі 17 серпня (у Бразилії це буде ще 16 серпня) на старт вийдуть інші наші земляки. Так, о 3.05 хмельничанка Марина Бех у секторі стрибків у довжину змагатиметься за путівку до фіналу, який пройде 18 серпня о 3.15 за київським часом. 17 серпня о 3.10 відбуватимуться півфінальні забіги на дистанції 400 метрів з бар’єром, в одному із яким виступить нетішинка Вікторія Ткачук. Фінал на цій дистанції пройде 19 серпня о 4.15 за київським часом.

Нагадаємо, результати спортсменів із Хмельницької області, які вже виступили в Ріо: Аліна Комащук у командному фехтуванні на шаблях у складі збірної України здобула срібну медаль, важкоатлети Олександр Пелешенко та Дмитро Чумак посіли 5 та 6 місця відповідно, а Наталія Легонькова в марафоні показала 87 результат.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую